Connect with us

Special

Adrian Minune a ajuns pe masa de operație. Schimbarea radicală prin care a trecut manelistul: „Sunt super ok, mă simt plin de viață”

Published

on

Adrian Minune

Adrian Minune a făcut o schimbare radicală în viața sa. În vârstă de 49 de ani, manelistul a ajuns pe masa de operație. De la un timp, artistul și-a modificat semnificativ stilul de viață, concentrându-se mai mult pe sănătatea sa, dar și pe aspectul fizic.

Din acest motiv, artistul a decis să recurgă la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului pentru a-și îmbunătăți atât sănătatea, cât și corpul. Motivul principal al acestei decizii a fost apropierea nunții și botezului fiicei sale Adriana, care va avea loc pe 14 iulie. Manelistul a ales să apeleze la intervenția chirurgicală cunoscută sub numele de gastric sleeve, efectuată de Prof. Dr. Cătălin Copăescu, același medic care a operat-o și pe Teo Trandafir în trecut.

Adrian Minune, pe masa de operație

Cântărețul și-a exprimat recunoștința sa față de doctorul Copăescu pentru rezultatele bune obținute, menționând că se simte excelent și plin de viață după operație. Costul unei astfel de intervenții la spitalul Ponderas, unde a avut loc operația, este de aproximativ 3.900 de euro. Înainte de această operație, bărbatul și-a făcut un tatuaj pe spate. Desenul îl întruchipează pe Iisus și niște scări care urcă spre cer, două păsări, dar și un om care se roagă și care stă la baza scărilor.

Adrian Minune

Totuși, viața de artist nu este deloc ușoară, iar în ciuda aparențelor, vedetele fac multe sacrificii pentru a avea succesul dorit. De exemplu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, Karmen, a vorbit recent despre relația pe care o are cu tatăl său. În copilărie, își dorea tot timpul să fie în centru atenției tatălui său, fiindcă acesta nu stătea des pe acasă. Din cauza evenimentelor și a cântărilor, absența bărbatului din viața copiilor a lăsat urme adânci în sufletul lor.

În același timp, Karmen a menționat că părinții săi sunt un exemplu pentru ea, fiindcă au trecut peste toate dificultățile pe care le-au întâmpinat în relația lor. Mama ei, Cati, a avut o putere deosebită de a face sacrificii pentru a menține familia unită.

Karmen a mai spus că mama ei a avut o forță interioară impresionantă, care a fost susținută de credință și iubire, permițându-i să treacă peste momentele dificile din relația cu Adrian Minune. Ea a evidențiat devotamentul mamei sale față de tatăl ei, chiar și în situațiile tensionate, subliniind că iubirea și sacrificiile făcute au fost elementele-cheie care au menținut familia unită.

Citește și:

Jador amână nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan. Artistul a explicat motivul

La ce riscuri s-a expus Adrian Minune făcând operația de micșorare de stomac

Operația de micșorare a stomacului, precum gastric sleeve, este o intervenție chirurgicală semnificativă care implică anumite riscuri și complicații. Unul dintre riscurile majore este reprezentat de complicațiile postoperatorii, cum ar fi infecțiile, sângerările interne sau scurgerile de la nivelul suturilor.

De asemenea, operația de micșorare a stomacului poate duce la probleme nutriționale, deoarece capacitatea stomacului de a absorbi nutrienții esențiali poate fi afectată. Deficiențele de vitamine și minerale, precum fierul sau vitamina B12, pot apărea și pot necesita suplimentare pe termen lung pentru a menține sănătatea organismului. Un alt risc asociat cu această intervenție chirurgicală este refluxul gastroesofagian, care poate provoca arsuri la stomac și disconfort.

Pe lângă riscurile fizice, este important să iei în considerare și posibilele modificări emoționale și psihologice pe care le poți experimenta în urma acestei intervenții chirurgicale. Schimbările de dispoziție, anxietatea sau depresia pot apărea și pot necesita sprijin și îngrijire adecvată pentru a-ți menține starea de bine mentală.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending