Connect with us

News

Cât câștigă Oana Roman de pe urma rețelelor de socializare. Vedeta nu se plânge de bani

Published

on

oana roman

Câți bani face lunar Oana Roman de pe urma rețelelor de socializare, unde este activă în fiecare zi. Fiica lui Petre Roman și a regretatei Mioara Roman nu se plânge de veniturile din acest domeniu, mai ales că mai are o sursă de venit.

Cât de bogată este Oana Roman

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, dar și printre cele mai active din mediul online, alături de Gabriela Cristea, Cristina Șișcanu, Adelina Pestrițu sau Bianca Drăgușanu. Așadar, un creator de conținut cu o priză mare la public.

Oana Roman postează zilnic Instastory-uri în care le vorbește fanilor despre ultimele evenimente din viața sa sau își dă cu părerea despre anumite subiecte. Nu în ultimul rând, își exprimă și sentimentele de frustare, de bucurie sau de tristețe, cum a fost în cazul episodului morții mamei sale.

oana roman

Oana Roman, dezvăluiri despre veniturile sale

Din când în când, vedeta mai atrage și câte un comentariu negativ din partea celor care o urmăresc, moment în care se supără sau revine pe rețelele de socializare cu câte o replică acidă. Observațiile pe care le primește sunt adesea pe seama kilogramelor sau au mai fost legate de faptul că și-a lăsat mama la un azil de bătrâni.

Oana Roman a explicat întotdeauna că Mioara Roman stătea la un cămin de lux, din Snagov și că acolo beneficia de toate îngrijirile, căci spațiul era dotat și cu diferite aparaturi pentru tratamentele mamei ei. Mioara Roman făcea fizioterapie, având problemele locomotorii.

Comentarii bune sau rele, acestea îi asigură vedetei un venit. Dar, aflați că Oana Roman nu se întreține doar din social media, ci și dintr-un magazin online pe care îl deține. Magazinul este unul cu produse fashion.

Oana Roman face mii de euro lunar

Oana Roman nu s-a sfiit să vorbească despre veniturile sale la un moment dat. A dezvălut că din banii pe care îi face lunar își întreține singură o casă, își crește singură copilul sau își permite diferite vacanțe.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că lunar adună ”niște mii de euro bune”, în condițiile în care doar taxele și impozitele o ajung la peste 1000 de euro pe același interval.

Oana Roman, moștenitoarea averii tatălui său?

Gurile rele au spus de-a lungul timpului că Oana Roman nu ar munci și că s-ar întreține doar din moștenirea lăsată de tatăl ei, Petre Roman, despre care se știe că a deținut o funcție importantă. A fost primul premier al României după Revoluția din 1989. Așadar, câștigurile au fost pe măsură.

În pofida speculațiilor, Oana Roman a precizat că nu a mai primit bani de la tatăl ei de peste un deceniu. “Încă mai sunt oameni care mă acuză că toc banii lui Petre Roman. Care bani? Eu trăiesc modest. Ultima dată am luat bani de la tata în 1998. Mi-a dat un cadou la nuntă, dar am înţeles că aşa se face”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, într-un interviu mai vechi.

Dincolo de acestea, Oana Roman este în continuare singură în plan sentimental. După despărțirea definitivă de Marius Elisei, de la începutul anului 2023, aparent nu și-a mai căutat sau nu a curtată de un alt bărbat.

Advertisements
Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Câți bani face Adelina Pestrițu din Instagram. A strâns o avere din postări - Yellow Royals

  2. Pingback: Oana Roman, făcută praf de Selly: „Vorbește gura fără ea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending