Connect with us

Special

Ce s-a ales de Dana Nălbaru după ce s-a retras din muzică. Unde locuiește și cu ce se ocupă în prezent: “Obosită, dar fericită”

Published

on

Dana Nalbaru (2)

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis să scape de agitația urbană și să se mute la țară, în căutarea unei vieți mai liniștite și mai aproape de natură. Alegerea lor de a trăi într-o zonă rurală a adus cu sine atât beneficii, cât și provocări, dar cei doi se bucură de această schimbare și se implică activ în activitățile din curte, având sprijinul și participarea copiilor lor.

Cuplul a făcut o schimbare radicală, renunțând la viața agitată din București și alegând să își construiască un stil de viață mai simplu și mai apropiat de natură în casa lor din Moșteni-Greci. Au optat să își educe copiii într-un mod alternativ, retrăgându-i de la școală și dedicându-le mai mult timp și atenție în cadrul familiei.

Chiar dacă au făcut această mutare, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu au rupt complet legătura cu viața lor anterioară din Capitală. Actorul se întoarce periodic în București pentru filmările la proiectele sale, în timp ce soția sa își împarte timpul între gospodărie și business-ul cu bistro-ul din Otopeni. În prezent, cei doi se implică în activități precum plantarea legumelor sau pregătirea copacilor pentru sezonul cald.

Dana Nălbaru, în vârstă de 47 de ani, a demonstrat că este fericită cu traiul la țară, împărtășind cu urmăritorii săi de pe Instagram activitățile sale zilnice în curte. Ea a postat imagini cu ea văruind pomii din livadă și plantând legume în grădină, exprimându-și bucuria și satisfacția pentru munca sa. În ciuda oboselii, artista se simte fericită că poate contribui personal la creșterea legumelor și la întreținerea gospodăriei.

În postările sale online, Dana Nălbaru a dezvăluit planurile sale viitoare de a planta și alte legume în seră, așteptând cu nerăbdare momentul potrivit din punct de vedere meteorologic.

Dana Nalbaru (2)

Cine a fost bărbatul care i-a frânt inima Danei Nălbaru

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează acum o familie fericită, crescând împreună cei trei copii pe care îi au. În trecut, înainte de a-și construi această viață alături de juratul de la „Românii au talent”, cântăreața a avut o relație cu un artist foarte cunoscut, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, timp de aproape 6 ani. Despărțirea lor a fost un subiect de interes pentru mulți, iar femeia a dezvăluit motivele care au stat la baza acestei decizii.

Dana Nălbaru a explicat că principala problemă în relația lor a fost lipsa comunicării și diferențele de viziune asupra vieții. Ea a recunoscut că a realizat că bărbatul nu era persoana potrivită pentru ea după primele luni de relație, dar a continuat să rămână alături de el din diverse motive, fără a detalia mai mult. A subliniat importanța comunicării într-o relație și a recunoscut că există multe motive care pot determina o persoană să rămână într-o relație chiar dacă nu este fericită.

Pe de altă parte, Călin Goia a confirmat despărțirea de Dana și a explicat că aceasta s-a produs după ce ea s-a mutat, însă au decis să păstreze această informație confidențială pentru o perioadă. Între timp, artista a început o relație cu Dragoș Bucur, de care solistul trupei Voltar știa, însă nu l-a deranjat, fiindcă știa ca nu mai poate face nimic pentru a-și repara relația.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending