Connect with us

Special

Cezara Dafinescu s-a îndrăgostit de un alt bărbat în timp ce era căsătorită: „Nu m-a interesat că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele”

Published

on

Cezara Dafinescu

Cezara Dafinescu a avut o viață din care se poate face un scenariu de film. Este o figură marcantă a teatrului românesc și a trăit cu intensitate fiecare moment din viața ei, chiar dacă de multe ori a fost criticată. În timp ce era căsătorită, vedeta s-a îndrăgostit de un alt bărbat, iar acest moment i-a schimbat viața.

Cezara Dafinescu a fost căsătorită timp de două decenii cu actorul George Motoi, relație din care a rezultat o fiică. Cu toate acestea, viața ei a luat o întorsătură neașteptată când s-a îndrăgostit de Gelu Fronea, și el la rândul său căsătorit, întâlnire care a schimbat radical parcursul sentimentelor sale. Actrița descria această întâlnire ca fiind magică, un moment în care „timpul s-a oprit”, sentimentele intense învăluind-o complet, fără a mai lua în calcul consecințele sociale ale acestei noi legături.

Cezara Dafinescu s-a îndrăgostit de un alt bărbat când era măritată

Acest nou început a însemnat, pentru ea, o șansă la o dragoste adevărată, departe de rutina căsniciei anterioare pe care, inițial, o considerase fericită. În pofida bârfelor și a dezaprobărilor, actrița a ales să urmeze acest nou drum al inimii, fiind conștientă de importanța sincerității și vieții trăite cu pasiune. Totuși, fericirea pe care a trăit-o nu a durat mult din cauza decesului brusc al lui Gelu Fronea. Bărbatul și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă.

Citește și:

Actrița celebră care i-a fost amantă lui Florin Piersic. Idila a durat 9 ani

Trecerea bruscă de la pasiunea profundă la doliul intens a fost devastatoare pentru ea, care a mărturisit că i-a fost extraordinar de greu să depășească pierderea partenerului său. Primul an după accident a fost unul de confuzie și durere profundă pentru ea. Confruntându-se cu această pierdere tragică, ea a decis să caute refugiu în artă, revenind treptat pe scenă și în fața camerei, contribuind la telenovela „Lacrimi de iubire”. Procesul de vindecare a fost lent, dar munca și legătura cu publicul ei au ajutat-o să redescopere o parte din fosta Cezara.

Cezara Dafinescu

Recent, vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă în urma unui accident nefericit pe care l-a suferit la evenimentul Tiff, unde a fost celebrată pentru întreaga sa carieră. Chiar în momentul coborârii de pe scenă, actrița s-a dezechilibrat, rezultatul fiind o fractură la genunchi. Acest incident neplăcut s-a întâmplat în timpul pandemiei, ceea ce a complicat și mai mult situația din punct de vedere medical și social.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat recent

Într-un interviu oferit pentru Antena Stars, actrița a mărturisit că accidentul a survenit într-un moment foarte prost, deoarece restricțiile impuse de pandemie au îngreunat procesul de recuperare. Totodată, a explicat că fiind o persoană activă și având în general o sănătate bună, faptul că nu se mai putea deplasa a fost un adevărat șoc pentru ea.

În ceea ce privește cariera sa, Cezara Dafinescu a descris această profesie drept extrem de solicitantă, subliniind că lipsa talentului poate transforma actoria într-un adevărat calvar, în timp ce prezența acestuia o face o sursă de bucurie profundă. Talentul, după cum a explicat ea, este un dar divin neexplicabil în totalitate, ce permite artistului să transfere publicului emoții precum bucuria, lumina și dragostea. Datorită acestui dar, actrița a reușit să ofere și să primească iubire în schimb pe parcursul întregii sale cariere.

În final, a punctat faptul că, deși meseria de actor implică numeroase sacrificii și momente de dezamăgire, toate acestea pălesc în momentul în care un artist urcă pe scenă și interacționează cu publicul.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending