Connect with us

News

Actrița celebră care i-a fost amantă lui Florin Piersic. Idila a durat 9 ani

Published

on

florin piersic

O actriță celebră i-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani. Aceasta era mai tânără decât el cu 17 ani. Totul s-a întâmplat într-unul dintre cele trei mariaje ale actorului român.

Ce actriță celebră s-a iubit în secret cu Florin Piersic

Florin Piersic este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți actori din țară. Până la cei 88 de ani a avut o viață demnă de un film de Oscar. S-a remarcat atât prin talentul față de profesia sa, cât și prin cuceririle pe care le-a făcut.

Florin Piersic a fost un bărbat chipeș în tinerețea sa și, astfel, multe femei aveau să-i cedeze complimentelor și încercărilor sale de a le fura inima. În prezent, se află la a treia căsnicie, fiind căsătorit cu Anna Torok, și stabilit în Cluj-Napoca, iar până la ea a mai fost căsătorit prima oară cu Tatiana Iekel, apoi cu Anna Szeles.

În urma mariajelor sale, Florin Piersic s-a ales cu doi copii, mai exact cu doi fii. Cu Florin Piersic Jr. din relația cu Tatiana Iekel și cu Daniel Piersic din relația cu Anna Szeles. Târziu s-a aflat că actorul, în timpul celei de-a doua căsnicii, a avut o idilă secretă cu actrița Gabriela Werner, alături de care a stat 9 ani.

26 de ani avea Gabriela Werner când s-a îndrăgostit de marele actor, iar el 43 de ani. Povestea lor a început, mai exact, pe când Florin Piersic divorțase de Tatiana Iekel și a continuat atât până când el s-a căsătorit a doua când, cât și până în clipa în care Gabriela s-a căsătorit cu afaceristul Marcel Werner.

Gabriela Werner nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că i-a fost amantă lui Florin Piersic. A povestit la un momen dat că era studentă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București când a început relația cu actorul. În anul 1974 se înfiripa totul, mai exact.

De asemenea, Gabriela Werner a lăsat de înțeles că persoane din jurul lor știau despre idila lor. ”Pot spune că am fost foarte îndrăgostiţi unul de altul, fără să fim într-o relaţie secretă. Din contră, pot spune că eram împreună foarte pe faţă, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar viaţa bate filmul şi am pornit pe un alt făgaş, fără a mă căsători cu el, din păcate”, a spus Gabriela Werner.

Gabriela Werner locuiește în Israel și este căsătorită cu Marcel Werner

În anul 1938, Gabriela Werner și Florin Piersic s-au despărțit. Între timp, actrița devine mamă alături de Marcel Werner și s-a mutat în Israel, unde și trăiește astăzi. Cu toate acestea, a rămas în relații bune cu Florin Piersic, care o vizitează atunci când ajunge în această țară.

-Florin Piersic și Gabriela Werner-

Florin Piersic și fosta lui amantă, Gabriela Werner

Actrița a mai declarat despre adulterul ei cu Florin Piersic că, dacă totul s-ar fi transformat într-o căsnicie, nu crede că ar fi avut o viață prea ușoaă. Asta pentru că, conform spuselor sale, Florin Piersic ”era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de chipeş”, au mai fost cuvintele sale

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cătălin Botezatu a vrut să își ia zilele atunci când s-a aflat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending