Connect with us

News

Cătălin Botezatu, la un pas de suicid. Momentele cumplite prin care a trecut creatorul de modă. Cine i-a salvat viața

Published

on

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, cunoscutul designer, a dezvăluit recent o parte întunecată a vieții sale: experiența traumatizantă a închisorii. Într-un interviu emoționant, bărbatul a descris cum o serie de evenimente nefericite l-au condus după gratii, unde a fost victima unui complot. Puține persoane știu că în această locație vedeta a încercat să își pună capăt zilelor.

Experiența din Italia a fost marcată de cruzime și umilință. Bărbatul a fost aruncat într-o celulă mizerabilă, unde a fost supus constant la interogatorii nocturne și amenințări. Momentele de slăbiciune l-au copleșit, ducându-l la un gest extrem: a încercat să se sinucidă cu pastile de somn.

Cătălin Botezatu, la un pas de suicid

Vedeta a fost oprită, însă, de un coleg de celulă. Un „hoț din Constanța” și-a dat seama de planul bărbatului și i-a luat pastilele, salvându-i astfel viața. Acest act de bunătate i-a demonstrat fostului jurat „Bravo, ai stil!” că există bunătate și omenie chiar și în cele mai întunecate locuri. Despre acest coleg, creatorul de modă consideră că a fost un înger trimis să îl protejeze.

Creatorul de modă a recunoscut că experiența prin care a trecut în închisoarea din Italia l-a afectat profund, lăsându-i sechele emoționale chiar și în ziua de astăzi. Cu toate acestea, întâmplarea i-a schimbat viața fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. A găsit puterea de a avea speranță și a demonstrat că poate trece peste orice obstacol aparent imposibil de depășit.

Timpul petrecut în închisoare a avut un impact semnificativ asupra vieții lui Botezatu. L-a determinat să își reevalueze prioritățile și să aprecieze mai mult libertatea. Experiența l-a transformat într-un om mai înțelept și mai compasiv, inspirându-l să lupte pentru o lume mai dreaptă și mai umană.

Problemele de sănătate l-au dărâmat

Designerul nu a avut deloc o viață ușoară. În ultimii ani a trecut prin perioade extrem de dificile din cauza problemelor grave de sănătate cu care s-a confruntat. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” de la Antena Stars, el a vorbit despre momentele dramatice prin care a trecut.

Cătălin Botezatu

Citește și:

Alina Ceușan, din nou însărcinată. Creatoarea de conținut va deveni mamă a doua oară

Medicii au identificat o tumoare ascunsă în spatele apendicelui, care i-a pus viața în pericol. Operația de înlăturare a acestei tumori a durat șase ore și trei minute, fiind un proces extrem de solicitant pentru acesta. Cătălin Botezatu a povestit despre momentul operației sale în România și cum a fost nevoit să facă față unei intervenții extrem de periculoase.

După intervenția chirurgicală, a suferit o hemoragie internă care l-a adus la un pas de moarte. Cu toate acestea, norocul a fost de partea sa, deoarece un medic american prezent în apropiere a intervenit rapid, salvându-i viața.

Chiar dacă a traversat momente de coșmar, fostul jurat al emisiunii “Bravo, ai stil!” recunoaște că operația dificilă prin care a trecut a fost crucială nu doar pentru el, ci și pentru alți români care au necesitat o intervenție similară.

Deși a trecut prin clipe cumplite, vedeta a reușit să depășească această perioadă dramatică și să își recapete sănătatea. În prezent, bărbatul a declarat că se concentrează exclusiv pe sănătatea sa, ținând cont de evenimentele prin care a trecut și mai ales că s-a aflat la un pas de moarte.

Advertisements
Advertisement
3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Câți bani a cheltuit Ilie Năstase în urma celor patru divorțuri

  2. Pingback: Irinel Columbeanu va petrece Paștele în azil. Ce meniu va avea

  3. Pingback: Gheorghe Gheorghiu nu mai scapă de problemele cu fosta iubită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending