Connect with us

News

Alina Ceușan, din nou însărcinată. Creatoarea de conținut va deveni mamă a doua oară

Published

on

alina ceusan

Alina Ceușan este din nou însărcinată. Una dintre cele mai de succes creatoare de conținut din România va deveni mamă pentru a doua oară, alături de soțul ei, Raul Tisa. Cei doi mai au un fiu, în vârstă de cinci ani, pe nume Rock.

Alina Ceușan este din nou însărcinată

Influencerița a dat vestea, în acest weeked, pe conturile sale de socializare, luându-și fanii prin surprindere. În următoarele luni, familia vedetei se va mări, așadar. Care este sexul celui de-al doilea copil care urmează să vină pe lume?

Alina Ceușan a surprins cu noua sarcină așa cum a luat prin surprindere în 2020, când a rămas gravidă pentru prima oară și se întâmpla după competiția Asia Express, la care a luat parte alături de cea mai bună prietenă a sa, Carmen Grebenișan și unde a avut un parcurs bun, de altfel. Mulți le vedeau pe cele două în finală.

Viața Alinei Ceușan se va schimba radical în viitorul apropiat, așa cum i s-a schimbat de când îl are pe Rock. Conform postărilor de pe social media, Alina Ceușan se implică așa cum trebuie în creșterea și educația fiului. Cel mic este foarte simpatic și i-a cucerit deja pe admiratorii mamei lui.

De asemenea, Rock a apărut în viața Alinei Ceușan și a soțulu său la un an după ce s-au căsătorit. Nunta lor a fost una cu fast, cu multe personalități și s-a organizat la Castelul Banffy din Cluj-Napoca. Influencerița a schimbat trei rochii la eveniment și a scos bani grei din portofel pentru a ieși ca la carte.

Invitată zilele acestea în podcastul lui Damian Drăghici, ea nu s-a sfiit să vorbească despre veniturile sale. Lunar, datorită rolului său, de creatoare de conținut, încasează între 10.000 și 20.000 de euro sau chiar mai mult.

Alina Ceușean știe sexul copilului. Când va naște a doua oară, mai exact

Creatoarea de conținut nu a spus nimic despre cea de-a doua sarcină până sâmbătă, 13 aprilie. A dezvăluit totul printr-un filmuleț video, în care a cuprins clipele de bucurie și emoție de care a avut parte alături de soțul și fiul ei, de când a aflat că poartă din nou un copil în pântec.

alina ceusan

Alina Ceușan, însărcinată a doua oară

În imagini se vede că burtica Alinei Ceușan este destul de proeminentă, semn că sarcina se află într-un stadiu avansat, dar încă nu foarte aproape de momentul aducerii pe lume a bebelușului. Tot în aceeași postare, Alina Ceușan a arătat și că a aflat sexul copilului, dar nu l-a împărtășit încă și cu fanii. Se speculează în spațiul public că de data aceata va da naștere unei fetițe.

Alina Ceușean a scris și câteva cuvinte lângă imagini, prin care a dat de înțeeles că se bucură de faptul că fiul ei va avea de acum încolo un tovarăș, la bine și la greu. ”Avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fractii… De asemenea se spune ca indiferent de varsta, cand esti alaturi de ei, te intorci parca instant in copilarie”, a notat influencerița în dreptul postării care a adunat zeci de mii de aprecieri.

Pe lângă toate acestea, Alina Ceuașan a făcut public și momentul când va naște a doua oară. Se va întâmpla în august.

Advertisements
Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Ileana Lazariuc, celebrată de fiii săi. Nepoții miliardarului Ion Țiriac și-au surprins mama - Yellow Royals

  2. Pingback: Cătălin Botezatu a vrut să își ia zilele atunci când s-a aflat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending