Connect with us

News

Cât de bine se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț, Vicențiu Mocanu. Artista a dezvăluit totul

Published

on

cristina spatar

Cristina Spătar, noi detalii din mariajul cu Vicențiu Mocanu. Cum se înțeleg copiii ei cu tatăl lor vitreg, dar și ce relație au cu fiul acestuia, căci și Vicențiu Mocanu la rândul său are un copil dintr-o căsnicie anterioară.

Ce relație au copiii Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar s-a recăsătorit a doua oară anul trecut, în vară. I-a promis iubire eternă lui Vicențiu Mocanu, despe care spune că o răsfață așa cum multe femei ar trebui. Cântăreața în vârstă de 51 de ani se laudă cu un trai de lux. La nuntă, a îmbrăcat o rochie de mireasă de 10 kilograme, semn că materialul din care a fost croită a fost unul de calitate.

Până să ajungă în acest punct, Cristina Spătar a divorțat de Alin Ionescu, fostul soț, alături de care a stat din 2008 până în 2016. Alături de acesta îi are pe Aida Maria Ionescu și Albert Ionescu. Nu se cuoaște cu precizie adevăratul motiv al separării, speculându-se pe alocuri că Alin Ionescu a fost infidel.

De altfel,  și Alin Ionescu are viața refăcută în prezent. Afaceristul este împreună cu Larisa Tănăsoiu. Cei doi au devenit părinți în 2019, căsătorindu-se în mare secret. Alin și Larisa sunt împreună încă din 2016, iar pe vremea aceea, omul de afaceri încă era căsătorit cu Cristina Spătar.

Relația dintre cei doi foști soți este una dificilă, iar acest lucru o recunoaște chiar Alin Ionescu. Afaceristul a mărturisit că a fost deranjat de un ordin de protecție pe care fosta soție l-a solicitat împotriva lui. Inițial, ordinul de protecție a fost fat pentru o perioadă de două luni, dar afaceristul a contestat cererea. Astfel, a fost redus la o lună.La rândul lui, Alin Ionescu a solicitat reducerea pensiei alimentare. Așadar, lucrurile între ei nu decurg prea bine.

Copiii artistei au o relație foarte bună cu tatăl lor vitreg. Cristina Spătar, în tensiuni cu fostul soț

În pofida divergențelor cu Alin Ionescu, Cristina Spătar își vede mai departe de relația cu Vincențiu și este încântată de faptul că fiica și fiul ei se înțeleg ca frații cu fiul lui Vincențiu. De asemenea, cei doi copii relaționează foarte bine și cu Vincențiu, chiar dacă nu este tatăl lor biologic.

Cristina Spatar, Vicentiu si copiii lor-

Cristina Spatar, Vicentiu si copiii lor

Nu mai încape îndoială faptul că vedeta traversează una dintre cele mai bune etape din viața sa. Ea și Vicențiu Mocanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cristina Spătar este în culmea fericirii alături de soțul ei, care se pare că o răsfață cu fiecare ocazie.

Cristina Spătar se laudă cu o viață de lux alături de Vicențiu

Vedeta spune că partenerul său de viață nu i-ar refuza niciodată nimic, indiferent că vorbim de vacanțe exotice sau cadouri de lux, toate sunt la dispoziția ei. ”Doresc tuturor femeilor așa un partener. Sunt un om bun, un om cu mult bun simț și cred că Dumnezeu se mai uită așa din când în când și la oamenii buni”, a spus Cristina Spătar pentru ego.ro

Cum în ultima vreme Cristina Spătar a fost mai mult absentă din lumina reflectoarelor, cântăreața a promis că va reveni curând pe micile ecrane, cu noi proiecte.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Alina Ceușan, din nou însărcinată. Creatoarea de conținut va deveni mamă a doua oară - Yellow Royals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending