Connect with us

News

Drama din sufletul lui Gheorghe Turda. Cum a rămas artistul văduv

Published

on

gheorghe turda

Gheorghe Turda, singur la 76 de ani. Cum a ajuns văduv îndrăgitul cântăreț de muzică populară? Ce s-a întâmplat cu soția lui, Elisabeta Turda, acum mulți ani? Interpretul poartă în suflet o dramă fără margini.

Cum și-a pierdut soția Gheorghe Turda

Gheorghe Turda a fost căsătorit din 1977 până în 2009 cu Elisabeta Turda, dar într-o zi femeia a sfârșit brusc, din cauza unei boli cumplite. De atunci, artistul de folclor nu a mai ajuns în fața altarului, deși a mai încercat să aibă relații.

Una dintre cele mai cunoscut idile ale sale este cu cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu. Deși păreau că se iubeau cu patos, în cele din urmă s-au despărțit și și-au adus acuzații dure. Nicoleta Voicu spune că motivul despărțirii de Gheoghe Turda a venit în urma dezinteresului artistului fața de atenția și afecțiunea pe care i-a acordat-o în timpul relației.

Interpreta preciza că Gheorghe Turda era mai mult axat pe partea profesională și că nici la masă nu o băga în seamă de multe ori. De asemenea, a negat acuzațiile infidelitate pe care i le-a adus acesta. Mai mult decât atât, Nicoleta Voicu spune despre despărțirea de Gheorghe Turda că ar fi apărut și din cauza faptului că artistul nu a știut să îi respecte statutul social.

La un moment dat, Gheorghe Turda a amenințat-o pe Nicoleta cu judecata dacă îi va mai pomeni numele în spațiul public. ”Să nu-mi mai pomenească numele, că ne vedem la tribunal. Ea a mai avut niște probleme și cu fostul soț, așa e ea, pusă pe ceartă’, a declarat Gheorghe Turda, potrivit Impact.ro. Între timp, apele s-au mai liniștit între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu.  Asta pentru că acum are o altă relație. Cu toate astea, Gheorghe Turda a preferat să fie discret și nu a dezvăluit multe informații despre noua sa parteneră. Cântărețul a dat de înțeles că a găsit persoana care să îl iubească așa cum dorește.

De asemenea, după ce și-a găsit o nouă iubită, artistul le-a transmis un mesaj fostelor iubite, declarând că acestea vor să-și facă reclamă pe spatele său.

Soția lui Gheorghe Turda, răpusă de leucemie cronică trombocitară

Revenind la soția lui, Gheorghe Turda își aduc aminte nostalgic cum a pierdut-o pe Elisabeta după un turneu la Hiroshima, în Japonia. Aceasta era balerină, iar după ce a avut un spectacol în primul oraș din istorie distrus de o bombă nucleară, de Statele Unite ale Americii, pe 6 august 1945, a decedat.

Gheorghe Turda si Elisabeta, sotia lui decedata

Gheorghe Turda a trăit peste două decenii alături de Elisabeta Turda

Hiroshima încă este afectat de radiațiile de pe urma bombei nucleare, iar Elisabeta Turda a avut de plătit cu viața în urma intrării în contact cu ele. ”Diagnosticul a fost crunt, leucemie cronică trombocitară. S-a lupta cu boala, dar nu mai avea mare lucru ce să îi facă medicii, fusese afectată și măduva coloanei”, a declarat Gheorghe Turda pentru playtech.ro

Pe lângă toate acestea, aflați că Gheorghe Turda este nu doar un cântăreț român de muzică populară, ci și general în rezervă și fost colaborator al Securității. A dat concerte în peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee până acum.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending