Connect with us

Special

Ce s-a ales de al doilea soț al lui Teo Trandafir. Modul dur în care a părăsit-o pe vedetă

Published

on

Teo Trandafir și Constantin Iosif

Constantin Iosif, cunoscut ca fiind al doilea soț al celebrei prezentatoare TV Teo Trandafir, și-a schimbat radical viața de la divorțul tumultos din 2012. Relația lor a început foarte repede, la fel cum s-a și terminat, iar moderatoarea nu a rămas deloc cu o părere bună despre cel care i-a fost partener o perioadă scurtă din viață.

Cei doi s-au căsătorit în 2012, după o relație scurtă, cunoscându-se pe Facebook. Fericirea lor nu a durat mult, căci mariajul s-a destrămat la doar câteva luni. Bărbatul a decis să o părăsească pe vedetă chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Teo a descris experiența ca fiind una dureroasă, numindu-l pe Constantin “un bou” și mărturisind că a crezut în iubire “pe atunci” și că era naivă.

Ce s-a ales de Constantin Iosif

Prietenii apropiați ai lui Constantin au susținut, în acea perioadă, că el nu a iubit-o niciodată pe prezentatoarea de la Kanal D, ci a fost atras de averea ei. Se pare că bărbatul ar fi fost pasionat de jocurile de noroc și era în căutarea femeilor cu bani în acea perioadă.

După divorț, el a ales să dispară din lumina reflectoarelor. S-a recăsătorit cu o stewardesă și au fost văzuți recent împreună la un local din București, bucurându-se de o ieșire romantică. Constantin a slăbit considerabil și pare să se fi așezat la casa lui.

Teo Trandafir, cunoscută și apreciată pentru energia debordantă și profesionalismul impecabil, și-a construit o carieră de succes în televiziune, devenind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Cu toate acestea, viața sa personală a fost marcată de experiențe diverse, cu momente de bucurie, dar și de suferință.

Deși se bucură de recunoașterea publicului și de satisfacția profesională, vedeta a traversat momente dificile în plan personal. Și-a împărtășit viața cu parteneri care i-au adus atât bucurie, cât și dezamăgire.

Teo Trandafir și Constantin Iosif

Printre relațiile marcante din viața moderatoarei TV se numără căsnicia cu pilotul Alexandru Trandafir, omul căreia vedeta i-a păstrat numele. Se spune că Teo Trandafir a decis să divorțeze de acesta din cauza comportamentului dificil al bărbatului.

Cât de mult a suferit Teo Trandafir din cauza celor două divorțuri

A urmat o altă căsătorie, de această dată cu Constantin Iosif, care s-a încheiat rapid. Teo a recunoscut că a făcut o greșeală în această relație, mărturisind că pe vremea aceea era ghidată de speranța și credința în iubire. L-a descris pe fostul soț ca fiind o experiență nefericită, folosind un termen dur pentru a-și exprima dezamăgirea, „un bou”.

De asemenea, au existat zvonuri legate de o posibilă relație cu Antonio Passarelli, zvonuri pe care femeia le-a negat vehement. Ea a subliniat că Passarelli este un prieten special, dar nu există o relație romantică între ei.

Cele două divorțuri prin care a trecut Teo au avut un impact semnificativ asupra vieții sale. Într-un interviu recent, ea a vorbit deschis despre suferința provocată de aceste evenimente și despre impactul lor negativ asupra sănătății sale mentale și emoționale.

Deși a preferat să păstreze discreția în privința vieții personale, ea a decis să fie un exemplu pentru alte femei și a vorbit despre  experiențele dificile prin care a trecut. Ea a recunoscut că a suferit enorm în urma celor două despărțiri, însă prietenii au fost alături de ea, iar cu ajutorul terapiei a reușit să depășească aceste obstacole.

Advertisements
Advertisement
3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Noua achiziție a Iuliei Vântur. Iubita lui Salman Khan

  2. Pingback: Ajutor financiar de la Guvern pentru persoanele singure

  3. Pingback: Semnal de alarmă de la ministrul Economiei. Cât ar putea costa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending