Connect with us

Special

Dinu Maxer, scandal de proporții cu Smiley și Damian Drăghici, după lansarea melodiei „S-a furat mireasa”: „A fost a mea”

Published

on

Dinu Maxer

Dinu Maxer a stârnit controverse după ce a acuzat public faptul că piesa „S-a furat mireasa” lansată de Smiley și Damian Drăghici seamănă izbitor cu una pe care el a compus-o în urmă cu 5 ani. Artistul a declarat că este onorat să fie sursă de inspirație pentru colegii săi, însă a subliniat că există diferențe semnificative între versiunea sa și cea promovată de cei doi artiști.

Smiley și Damian Drăghici au lansat recent piesa „S-a furat mireasa”, muncind din greu pentru a crea un hit care să cucerească inimile fanilor. Cei doi artiști au fost foarte încrezători că această piesă va deveni hitul verii și i-au întrebat pe fanii lor ce părere au despre melodia respectivă. Cu toate acestea, reacția dură a lui Dinu Maxer a adus o nouă perspectivă asupra originii piesei și a generat discuții aprinse în industria muzicală.

Dinu Maxer, scandal cu Smiley și Damian Drăghici

Într-un interviu recent, fostul soț al Deei Maxer a dezvăluit că el a compus și lansat o piesă cu același titlu acum 5 ani, dedicată unei soliste din Republica Moldova. Artistul a subliniat că, deși există un remix al lui DJ Optik care folosește expresia „S-a furat mireasa”, acesta nu poate fi considerat o piesă în sine, ci doar un instrumental. Maxer a evidențiat faptul că piesa sa a devenit sursă de inspirație pentru alți artiști, inclusiv pentru Smiley și Damian Drăghici, care au ales să lanseze o piesă cu același titlu.

Dinu Maxer a acuzat că lansarea unei melodii cu același titlu și același gen muzical într-un interval scurt de timp poate afecta originalitatea și relevanța unei creații artistice. Artistul a mai spus că piesa „S-a furat mireasa” este o piesă nișată, iar apariția repetată a unor piese cu același titlu poate diminua impactul și autenticitatea acestora.

Dinu-maxer

Totuși, bărbatul a recunoscut că expresia „S-a furat mireasa” nu îi aparține în mod exclusiv și că este deschis reinterpretare în acest domeniu, însă a atras atenția asupra importanței originalității și a respectului pentru munca și creativitatea fiecăruia artist în parte.

Cum se înțelege cu fosta soție

Divorțul dintre Dinu Maxer și Deea Maxer s-a produs cu acordul ambilor parteneri, iar cei doi au decis să păstreze o relație foarte apropiată de dragul celor doi copii, Andreas și Maysa. Artista a explicat că nu au stabilit un program de vizite fix, ci au lăsat copiii să aleagă. Femeia a mai precizat că principalul lor obiectiv este ca cei mici să crească în liniște și pace.

Despărțirea lor a fost gestionată civilizat, prin intermediul unui notar, iar împărțirea responsabilităților legate de copii s-a făcut în mod amiabil. Privind programul de vizite, atunci când au văzut propunerea notarului, amândoi au bufnit în râs. Au decis că îi vor lăsa pe copii să aleagă cât timp vor să petreacă cu tatăl lor.

Deea Maxer a mărturisit că a reușit să își găsească din nou fericirea alături de un alt bărbat și a discutat deschis despre posibilitatea unei noi căsătorii. Pentru ea, esențial este să se simtă iubită, protejată și în siguranță într-o relație.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending