Connect with us

News

Mirela Vaida a trecut prin cele mai grele momente din viața ei. Și-a văzut copilul la Terapie Intensivă: „A fost cumplit, traumatizant pentru mine”

Published

on

Mirela-Vaida

Mirela Vaida a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce fiul ei a fost supus unei intervenții chirurgicale la ambii ochi. Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, vedeta a împărtășit sentimentele copleșitoare pe care le-a trăit în momentul în care l-a văzut pe copilul său internat în secția de terapie intensivă.

Fiul său, Vladimir, a fost operat la ambii ochi, trecând prin clipe extrem de severe. Acest eveniment a fost o provocare majoră atât pentru prezentatoare, cât și pentru soțul ei, care au făcut eforturi mari pentru a putea fi puternici în aceste momente. Ea a povestit despre cum a încercat să îi explice băiatului său ce urmează să se întâmple și cum s-au pregătit împreună cu soțul său pentru această operație de care știau încă din luna februarie.

Mirela Viada a trecut prin momente tragice

Mirela Vaida a făcut ture constante la secția de terapie intensivă alături de soțul ei, ajutându-se reciproc să treacă peste momentele dificile. Și-a privit cu durere fiul, care era sub efectul anesteziei generale, simțindu-se neputincioasă și fragilă în fața suferinței lui. Descrierile sale aduc în prim-plan durerea și puterea emoțională pe care a trebuit să o gestioneze ca mamă.

După intervenția medicală complexă, Vladimir s-a recuperat excelent și acum se simte foarte bine. Cu toate acestea, ea a dezvăluit că în acea perioadă nu s-a simțit bine deloc, având insomnii și senzații de arsură în stomac. Experiența dificilă prin care au trecut i-a demonstrat încă o dată că sănătatea este cea mai de preț comoară pe care o avem cu toții și de care trebuie să avem grijă.

Mirela-Vaida

Cum se simte în prezent copilul

În prezent, Vladimir se află acasă, în mediu său familiar, jucându-se cu energie și poftind la mâncare. Prezentatoarea de la Antena Stars le-a transmis tuturor părinților care trec prin astfel de situații și care petrec ore înșir pe holurile spitalelor, rugându-se neîncetat pentru binele copiilor, că este alături de ei cu tot sufletul.

Citește și:

Imaginea care a emoționat întreg internetul. Oana Pellea a postat o fotografie cu mormântul marelui actor Amza Pellea: „Din iubire”

Mirela Vaida a luptat din greu pentru a ajunge o artistă de succes. Deși a fugit de acasă pentru a-și îndeplini visul, cântăreața nu a renunțat niciodată la ideea de a-și forma o familie numeroasă. Femeia și-a dorit întotdeauna o familie cu mulți copii. În 2009, s-a căsătorit cu Alexandru Vaida, iar cei doi au devenit părinții a trei copii minunați: Carla, Vladimir și Tudor.

Nici această etapă nu a fost ușoară pentru fosta moderatoare. Ea a pierdut două sarcini, iar acest lucru a fost extrem de dificil, atât pentru ea, cât și pentru întreaga familie. Nu s-a ferit să vorbească deschis despre lucrurile prin care a trecut, mai ales că este urmărită de o mulțime de femei care pot învăța ceva de la ea. Mirela Vaida a punctat că, înainte de a fi o persoană publică, este un om cu propriile emoții și dureri, iar atunci când a pierdut cele două sarcini, a suferit extrem de tare.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending