Connect with us

News

În ce relații a rămas Dorian Popa cu fosta iubită, Babs, după despărțire. De ce nu mai formează un cuplu cu aceasta

Published

on

dorian popa

În ce relații a rămas Dorian Popa cu fosta sa iubită, Babs, după ce s-au despărțit. Cei doi nu mai formează un cuplu de anul trecut, după ce au fost peste un deceniu unul dintre cele mai populare cupluri din peisajul monden

Mai vorbește Dorian Popa cu Babs?

Dorian Popa a vorbit despre fosta sa relație, invitat fiind în podcastul Anamariei Prodan. După o perioadă de 11 ani, mai exact, artistul și vloggerul a pus punct poveștii lui de dragoste. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă s-ar mai fi despărțit de Babs, pe numele real Claudia Iosif, dacă ar fi fost căsătoriți?

dorian popa si fosta iubita

Dorian Popa si Babs au stat 11 ani împreună

Dorian Popa s-a separat de creatoarea de modă în aceeași perioadă când a fost prins drogat la volan și în halat de baie. În toamna lui 2023. Pentru sursa menționată, youtuberul a precizat că s-a comportat ca la un divorț. De asemenea, a dezvăluit că imediat după ce ambii au ajuns la concluzia că este mai bine să se despartă, Claudia a și părăsit casa vloggerului de peste 100.000 de euro și s-a mutat la șase kilometri de el, într-o casă pe care a amenajat-o după bunul plac.

Inițial, Dorian Popa și-ar fi dorit să păstreze tăcerea multă vreme despre separarea de iubită și să o dezvăluie când va simți. Dar, după ce a văzut speculațiile din presă, a hotărât că este mai bine să comunice de unul singur separarea. La fel și fosta lui parteneră a procedat.

”Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, scria Claudia Iosif, pe Instagram, în toamna anului anterior. Aceasta locuiește în prezent într-o vilă de lux.

De ce s-au despărțit

Mulți s-au întrebat care a fost motivul care a dus la despărțire. S-a speculat că un factor declanșator al rupturii lanțului de iubire ar fi fost diferența de vârstă. Dorian Popa are 35 de ani, iar Claudia Iosif 41 de ani.

Potrivit unor surse cancan.ro, între Dorian Popa și creatoarea de modă s-a instalat o răceală. Nu mai exista chiar de un an o comunicare eficientă între ei, vloggerul fiind mai tot timpul pe drumuri. La fel și Claudia. Amândoi și-au dedicat mai mult timp vieții profesionale decât personale, astfel că au început să se comporte precum doi străini.

Dincolo de despărțire, Dorian Popa a mai mărturisit în podcastul Anamariei Prodan că încă mai păstrează legătura cu fosta sa parteneră. Se mai întâlnesc la petreceri sau dacă au de rezolvat anumite proiecte împreună. Nu se cunosc informații despre noi relații ale lor.

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți vloggeri din România. S-a remarcat mai întâi ca actor în serialul ”Pariu cu viața”, apoi ca artit și în ultimii ani ca vlogger. Este admirat de mulți tineri pentru stilul de viață luxos pe care îl duce și pentru modul cum îi încurajează pe aceștia să muncească pentru îndeplinirea visurilor lor. Mulți dintre cei care au analizat cazul său cu drogurile au considerat că îi poate influența pe adolescenți într-un mod negativ.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Mirela Vaida a trecut prin cele mai grele momente din viața ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending