Connect with us

News

Gwen Stefani, detalii despre presupusul divorț de Blake Shelton. Ce ”nesiguranțe” simte în mariajul lor

Published

on

gwen stefani

Gwen Stefani înlătură zvonurile despre divorțul de partenerul ei, Blake Shelton. Ce detalii a oferit artista în vârstă de 54 de ani despre căsnicia sa. Este sau nu pe punctul de a rupe un mariaj pentru a doua oară? În trecut, a mai fost căsătorită cu  Gavin Rossdale, din 2002 până în 2016.

Ce detalii a oferit Gwen Stefani despre căsnicia sa cu Blake Selton

Gwen Stefani și Blake Shelton sunt căsătoriți din 2021, dar se cunosc din 2014, în timp ce filmau pentru emisiunea ”Vocea”. Se simte surprinsă de cum viața sa a luat o întorsătură de când a divorțat de  Gavin Rossdale. Într-un interviu pentru publicația Peope a declarat că a fost un cadou din partea Universului ca să experimenteze o nouă poveste de dragoste.

Gwen Stefani si fostul sot

Gwen Stefani si fostul sot, Gavin Rossdale

„Mi-a schimbat viața. Când am început să mă întâlnesc cu Blake m-am simțit extraordinar”, a spus interpreta de peste Ocean. Blake Shelton a creat o relație frumoasă nu doar cu cântăreața, ci și cu copiii ei: Kingston în vârstă de 17 ani, cu Zuma, în vârstă de 15 ani și cu Apollo, în vârstă de 9 ani.

Când Gwen l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, ambii treceau prin câte un divorţ public şi scandalos. Această perioadă Blake a catalogat-o întotdeauna foarte întunecată. Gwen a pus capăt mariajului cu Gavin Rossdale din cauză că o înșela. A descoperit că trăia în același timp chiar cu buna familiei. De trei ani, mai exact.

Cât despre Blake Shelton, și el a fost înșelat. S-a vorbit intens în spațiul public despre infidelitatea fostei lui soții, Miranda Lambert. Aceasta s-ar fi apropiat nepermis de mult de cântărețul de country pe Chris Young, pe parcursul turneelor lor.

Gwen Stefani și Blake Shelton au divorțat cu scandal de partenerii lor

Însă, aflați că nici Shelton nu a fost vreo uşă de biserică în timpul fostei căsnicii. Și despre el s-a spus că a avut o aventură cu Cady Groves, o colegă de breaslă care a făcut publică „prietenia“ ei cu Blake. Din păcate, ni­mic nu se mai poate dovedi acum în legătu­ră cu adevăratul motiv al divorţului Shelton-Lambert, asta din cauză că presupusa lui amantă a murit în 2020.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit la ferma lor din Oklahoma în iulie 2021, unde cântăreața a îmbrăcat o rochie atipică. Nu albă, ci roz. S-au remarcat în peisajul monden precum un cuplu cu sentimente sincere și solide, dar în ultima vreme circulă des vehiculații legate de divorț.

Într-un interviu pentru nylon.com, Gwen Stefani a abordat subiectul presupusului divorț și a precizat mai întâi de toate că are perioade pline de îndoieli și de nesiguranțe, în ultimul timp, legate de ea ca femeie și de căsnicia în care se află. Însă, acest lucru nu înseamnă că este pe punctul de a rupe totul cu soțul ei.

Gwen Stefani și Blake Shelton nu divorțează

Când mai are clipe de tensiune, își amintește că este ”îndrăgostită de cel mai bun prieten al său”. Diva nu s-a sfiit să recunoască faptul că mai au momente de disperare sau de îndoială în viața de cuplu, dar se împacă rapid

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending