Connect with us

News

Sandra Bullock, apariție rară cu copiii, la opt luni de la pierderea iubitului. Actrița, vizibil schimbată

Published

on

sandra bullock

Faimoasa actriță Sandra Bullock a fost surprinsă zilele acestea, în spațiul public,alături de copii, la opt luni de la pierderea iubitului său, Bryan Randall. Starul intermațional, vizibil schimbată.

Cum a fost surprinsă Sandra Bullock alături de copii

În august 2023, Sandra Bullock, în vârstă de 59 de ani, și-a pierdut partenerul de viață. Bryan Randall, care în trecut a fost model și apoi s-a făcut fotograf, suferea de scleroză laterală amiotrofică, iar medicii nu l-a mai putut salva, după trei ani grei de luptă, pentru vindecare și supraviețuire.

Bryan Randall avea 57 de ani și a lăsat un gol imens în sufletul celebrei acrițe de la Hollywood. Aceasta și-a exprimat în fiecare interviu admirația pentru el și credea că-i este suflet pereche. ”Este cel mai frumos lucru din lume”, spunea Sandra Bullock despre Bryan Randall, subliniind și că nu a simțit nevoia să facă o nuntă, fiindcă este de părere că dragostea nu constă într-un act.

”Nu am nevoie să mi se spună să înfrunt o furtună cu un om bun”, mai declara Sandra Bullock. Tot atunci, îndrăgita actriță preciza că Bryan reprezintă pentru ea un adevărat exemplu de părinte devotat, dar un exemplu, ca om, pentru copii.

De asemenea, spunea că se completa cu Bryan Randall. ”Nu sunt întotdeauna de acord cu el și nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el”, a mai adăugat actrița despre cel pe care îl iubea cu atât de mult patos și pe care nu se aștepta să-l piardă atât de devreme.

Totuși, chiar dacă nu au ajuns în fața altarului și nu au făcut schimb de jurăminte cu acte, Sandra Bullock și Bryan Randall și-au spus ”Da!” în anul 2017. Cu trei ani înainte ca fostul model să afle diagnosticul care l-a condamnat la moarte. Evenimentul a fost unul organizat cu cei dragi alături, într-o stațiune de lux de pe Insula Harbour.

După ce și-au promis iubire eternă, Sandra Bullock și Bryan Randall vizitau adesea insula Harbour, alături de copii, fiindcă apreciau enorm locul. Îl considerau unul simbolic, încărcat cu o energie pozitivă, care le era transmisă.

Totodată, aflați că Sandra Bullock este retrasă din actorie din anul 2022. Ultimul film în care apare este ”Lost City”, din martie 2022, în care joacă alături de nume mari precum Brad Pitt, Daniel Radcliffe sau Channing Tatum.

Sandra Bullock este retrasă din actorie. A fost fotografiată pe străzile din New York

Sandra Bullock a spus că se retrage din actorie din dorința de a se dedica familiei. Are doi copii adoptați, respectiv pe Louis, în vârstă de 13 ani, pe care l-a înfiat în 2010, și pe Laila, în vârstă de 11 ani, pe care a înfiat-o în 2015. În prezent, Sandra Bullock trăiește alături doar fiul și fiica sa, iar zilele acestea, paparazzi au surprins-o în timp ce se plimba prin Los Angeles, potrivit Page Six.

sandra bullock

Sandra Bullock și copiii ei, prin L.A

Cei trei mergeau pe stradă și nu se știe încotro se îndreptau. Cert este că Louis a fost văzut ieșind dintr-o clădire, purtând o mască. Nu a putut fi trecută cu vederea vestimetația și coafura Sandrei Bullock. Actrița a optat pentru un păr în coc, ochelari de soare la ochi, un palton lung, crem, o pereche de jeanși, o bluză albă , o pereche de pantofi lejeri și și-a completat ținuta cu o geantă neagră.

Advertisements
Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Jennifer Lopez, lecție de stil pe străzile din New York. Cum a fost surprinsă artista - Yellow Royals

  2. Pingback: Actrița celebră care i-a fost amantă lui Florin Piersic. Idila a durat 9 ani - Yellow Royals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending