Connect with us

News

Cine este soția lui Shurubel de la Vorbește Lumea? Prezentatorul este căsătorit de 5 ani

Published

on

Shurubel de la Vorbeste Lumea

Cine este soția lui Shurubel de la emisiunea ”Vorbește Lumea” de pe Protv? Prezentatorul are o căsnicie de cinci ani și o poveste interesantă despre cum a cunoscut pe partenera lui de viață.

Cu cine este căsătorit Shurubel

Andrei Lăcătuș pe numele real este cunoscut de o țară întreagă, prin prisma emisiunii Vorbește Lumea, dar și datorită rolului de prezentator pe care l-a avut zece ani la Virgin Radio. Puțini sunt cei care știu faptul că este căsătorit și că și-a întâlnit sufletul pereche chiar într-o perioadă când avea nevoie.

Totodată, aflați că, în pofida aparențelor, Shurubel nu a fost întotdeauna un bărbat de casă. Trecutul său este puțin mai zbuciumat din punct de vedere sentimental. În vechile sale relații recunoaște că a călcat strâmb, deoarece își dorea să experimenteze. Crede că proceda astfel din cauza instabilității emoționale.

Într-un interviu pentru Fanatik.ro, moderatorul a făcut o glumă referitoare la faptul că speră să se oprească la soția lui și a rememorat o gafă pe care a făcut-o într-una dintre poveștile sale de iubire. A plecat într-o zi la munte cu o fată fără a-și încheia socotelile cu o alta, cu care era deja. A ieșit totul la iveală de pe pozele de pe facebook.

Shurubel a înșelat des în relațiile anterioare

După diferitele aventuri, Shurubel avea să o întâlnească pe femeia care să-l cumințească, Iulia Admache, originară din Sibiu. Se întâmpla în 2017, pe când ambii stăteau la coadă să-și facă niște analize. Lui Shurubel i-a plăcut mult de Iulia, de cum a văzut-o, dar nu se gândea că are vreo șansă la ea, observând cât este de finuță și elegantă pentru el.  Cu toate acestea, a inițiat un dialog cu ea.

În cele din urmă, Iulia i-a cedat complimentelor prezentatorului și s-au cuplat. Shurubel a mai povestit și că i-a luat mult timp să o cucerească pe Iulia. ”A durat destul de mult chiar și până la primul sărut. Încercam să o fac să râdă cu orice ocazie, dar nu știu dacă îmi ieșea vreo glumă bună, fiindcă aveam emoții de fiecare dată”, a relatat el pentru sursa menționată anterior.

shurubel si sotia lui

Shurubel și Iulia, soția lui

Spre marea lui surpriză, Shurubel a aflat mai târziu de la Iulia că aceasta a simțit de la bun început că ei doi se vor căsători. Și-au unit destinele în vara lui 2019, într-o frumoasă zi de iulie. Nunta a avut loc în localitatea Ciolpani și s-a produs la un an după ce Shurubel a cerut-o de soție pe Iulia.

Cu ce se ocupă Iulia, soția lui Shurubel

Detaliile legate de petrecere au fost puse la punct de Iulia, care în ziua nunții a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, diafană și la care a asortat o coronițî de flori de câmp. Mirele a optat pentr un costum gri.

Cu ce se ocupă soția lui Shurubel? Este brand Manager la Utv și owner la NATIV Design. Asta după ce, așa cum reiese de pe pagina sa de facebook, a studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu“.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Richard Gere și tinerica lui soție au atras toate privirile la un eveniment. Alejandra arată splendid - Yellow Royals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending