Connect with us

News

Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru a apărea în emisiuni TV. Cristi Brancu a dezvăluit suma exorbitantă

Published

on

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu rămâne o figură emblematică în showbiz-ul românesc, cunoscută pentru personalitatea sa explozivă, implicarea în diverse scandaluri, dar și pentru afacerile sale. Recent, numele ei a revenit în atenția publicului în contextul procesului cu medicul Bogdan Furtună, fostul său angajat. De asemenea, cunoscutul prezentator de la Prima TV, Cristi Brancu, a dezvăluit suma exorbitantă pe care o cere diva pentru a apărea într-o emisiune TV.

Zăvoranu și Furtună se află în conflict de mai mulți ani, medicul acuzând-o pe vedetă de șantaj. Recent, a avut loc o nouă înfățișare în cadrul procesului, iar fosta soție a lui Pepe a negat vehement acuzațiile, declarând că instanța îi va face dreptate. De asemenea, ea a susținut că prejudiciul în acest caz se ridică la peste 10 milioane de euro și că scandalul nu se va sfârși aici.

Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru a apărea la TV

O informație bombă a fost dezvăluită de Cristi Brancu, în cadrul emisiunii sale de la Prima TV. Moderatorul a invitat-o pe brunetă să discute despre procesul cu medicul chirurg, însă aceasta a refuzat, motivul fiind, se pare, onorariul exorbitant pe care îl solicită. Potrivit spuselor vedetei de la Prima TV, Oana Zăvoranu ar cere 10.000 de euro pentru o singură apariție la TV.

Dezvăluirea bărbatului a stârnit numeroase reacții în mediul online, mulți considerând suma exorbitantă și nejustificată. Unii au criticat-o pe femeie pentru lăcomie, considerând că a pierdut contactul cu realitatea. Alții au susținut-o, argumentând că ea este o personalitate cu o notorietate considerabilă și că merită să fie plătită pe măsură.

Oana Zăvoranu

Câți bani face pe Tik Tok

Deși s-a retras de pe micul ecran, Oana Zăvoranu nu a dispărut din atenția publicului, ci s-a reorientat cu succes către mediul online, devenind un influencer digital de top. Femeia este foarte activă pe contul său de Tik Tok, unde are o mulțime de urmăritori. Ea acceptă diverse provocări, participă la discuții și organizează live-uri, oferind publicului o perspectivă unică asupra vieții sale. Această implicare constantă i-a adus o popularitate considerabilă și i-a permis să-și monetizeze conținutul, generând venituri semnificative.

Succesul Oanei pe această platformă este rezultatul mai multor factori. Ea creează conținut captivant și original, adaptat la specificul platformei, reușind să stârnească interesul și curiozitatea publicului. De asemenea, femeia nu se sfiește să abordeze subiecte sensibile sau controversate, ceea ce generează discuții aprinse și o menține în atenția publicului. Astfel, Oana Zăvoranu a strâns 1,9 milioane de puncte pe TikTok în intervalul 10-23 martie 2024, ceea ce înseamnă aproximativ 9.500 de dolari, conform Spynews.ro.

Daca am face un calcul lunar, bazat pe informațiile de mai sus, diva ar putea câștiga lunar suma de 38.000 de dolari, presupunând că perioada de 10 zile menționată reprezintă media câștigurilor sale.

Un alt subiect în care s-a implicat vedeta este legat de fosta căsnicie a lui Pepe cu Raluca Pastramă. Recent, ea a intervenit în disputa dintre fostul său soț și mama fetelor lui, luându-i apărarea celei din urmă. Afacerista a criticat comportamentul artistului și a pledat pentru respectarea vieții private a fostei lui partenere.

Advertisements
Advertisement
4 Comments

Trending