Connect with us

News

Oana Roman și-a mutat urgent fiica de la școala privată unde învăța. Ce a putut să pățească vedeta: „M-au anunțat printr-un mail”

Published

on

Oana Roman si Isabela

Oana Roman, cunoscută pentru prezența sa activă pe rețelele de socializare și pentru implicarea în diverse proiecte media, a fost nevoită să facă față unui moment extrem de dificil în viața sa, pierderea mamei sale, Mioara Roman. Această tragedie a adus schimbări majore în viața sa și a fiicei sale, Isabela.

Femeia a fost nevoită să se adapteze la o nouă realitate, în care trebuie să ia decizii importante pentru viitorul fiicei ei, singura persoană care mai este alături de ea în aceste momente grele. Așadar, femeia a decis să o retragă pe fiica ei de la școala privată unde a înscris-o în vara anului trecut.

Oana Roman, lovitură dură de la școala privată unde învăța fiica ei

Inițial, femeia era foarte încântat de instituția de învățământ unde și-a înscris fiica. Ea lăuda în mediul online unitatea de învățământ la care mergea copilul. Isabela se adaptase foarte bine la noul sistem de învățământ și era încântată de noii săi colegi. Cu toate acestea, situația s-a schimbat radical într-un an de zile.

Recent, Oana Roman a primit o lovitură dură. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare cum a fost nevoită să își mute copilul de urgență la o altă școală. Ea a explicat că a primit un simplu mail în care a fost anunțată că unitatea de învățământ se va închide la finalul anului școlar, fără nicio altă explicație. Isabela era singurul copil din clasă, fiindcă ceilalți părinți își mutase deja copiii la alte școli.

Femeia s-a plâns urmăritorilor că din momentul în care și-a înmormântat mama nu a apucat să se liniștească deloc. A trebuit să alerge să îi caute școală fetei și în același timp să o consoleze pe cea mică, fiindcă nu i-a convenit situația. În final, femeia și-a asumat faptul că a greșit în momentul în care a mutat-o din școala unde învăța înainte de cea privată. Ea și-a cerut scuze de la fiica ei, explicându-i că orice om greșește.

Oana Roman si Isabela

Isabela, victima războiului dintre părinți

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a avut un impact dramatic asupra fiicei lor care simte puternic absența tatălui său și își amintește cu nostalgie de momentele petrecute împreună. Fiica premierului Petre Roman a observat schimbările prin care a trecut copilul în ultimii ani, inclusiv discuțiile despre sentimentul puternic al urii pe care îl resimte.

Într-o postare pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit că a vorbit cu fiica sa și i-a explicat că ura este, de fapt, o manifestare a frustrării și a neputinței de a înțelege abandonul și alte aspecte negative din viața sa. Fosta prezentatoare își duce fiica la psiholog, pentru a înțelege mai bine sentimentele pe care le simte după plecarea tatălui ei.

Femeia i-a explicat copilului că ea, deși a fost dezamăgită de mulți oameni în viața ei, a ales să nu le poarte ură și să îi ignore sau să îi țină la distanță în loc să se lase copleșită de aceste emoții negative. Ignorarea acestor persoane și interesul față de propria persoană și de propria viață, fără a fi afectată, sunt, în opinia ei, cele mai eficiente modalități de a face față acestor situații.

În ceea ce privește implicarea fostului soț în viața lui Isabela, influencer-ul și-a exprimat frustrarea spunând că acesta nu oferă niciun sprijin în privința activităților fiicei lor. Ea a menționat că are nevoie de un șofer pentru a o ajuta să își ducă copilul la psiholog și la cursurile de pictură, deoarece bărbatul nu se implică deloc în creșterea și educarea fiicei lor. Oana Roman consideră că lipsa de implicare a fostului ei partener este inacceptabilă și că acesta nu mai merită să fie considerat un părinte.

Advertisements
Advertisement
5 Comments

5 Comments

 1. Pingback: Cum a reușit, de fapt, Andreea Marin să slăbească 20 de kg

 2. Orlando Rubin

  March 31, 2024 at 4:19 pm

  Hey there! Are you tired of those pesky pop-up ads and expensive subscriptions to watch quality adult movies or videos? Well, look no further! Our newly launched adult streaming website offers a paradise of premium quality porn videos for free, without any annoying interruptions. Experience the thrill of our exclusive collection in Full HD without breaking the bank. Don’t miss this opportunity to indulge in hassle-free top class adult entertainment. Visit our website now and explore our tempting selection.

  Our Website: https://play.pornlovers.world

  Enjoy!

 3. Pingback: Noua achiziție a Iuliei Vântur. Iubita lui Salman Khan

 4. Pingback: Oana Roman, pusă din nou la zid de fani. Ce reproșuri îi aduc aceștia după ce și-a pierdut mama - Yellow Royals

 5. Pingback: Cum arată în prezent vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending