Connect with us

Special

Lidia Buble vrea copii cu Horațiu Nicolau. Bărbatul este mai mare cu 32 de ani decât ea

Published

on

Lidia Buble și Horațiu

Lidia Buble a dat detalii despre viața sa personală și planurile de viitor cu partenerul său, Horațiu Nicolau. Cei doi sunt într-o relație de aproape trei ani, iar legătura lor a fost un subiect mediatizat intens fiindă există o diferență considerabilă de vârstă între ei, bărbatul având 62 de ani. Cu toate acestea, relația lor pare să fie una solidă și plină de afecțiune, așa cum reiese din rarele apariții publice în care au fost văzuți împreună.

Cântăreața a vorbit deschis despre atracția și legătura specială pe care o are cu iubitul ei, subliniind că felul în care acesta o înțelege fără cuvinte este unul dintre lucrurile pe care le prețuiește cel mai mult. În opinia ei, comunicarea în cuplu este esențială, iar faptul că Horațiu Nicolau știe să citească semnele non-verbale îi face viața mult mai ușoară. Ea a menționat că preferă să lase lucrurile să se întâmple natural, mai puțin în cariera sa muzicală, unde își stabilește obiective clare, dar în celelalte aspecte ale vieții preferă să se lase ghidată de credință.

Lidia Buble vrea copii cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble și-a exprimat și dorința de a avea o familie, menționând că ar prefera să aibă mai mulți copii, dar numai după ce va fi căsătorită, respectând astfel tradițiile în care crede. De asemenea, artista pune mare preț pe stabilirea unei relații durabile, prin căsătorie, înainte de a începe o familie.

Principiile care o ghidează în relația cu Horațiu sunt respectul, comunicarea deschisă și iubirea necondiționată. Acestea sunt, în concepția ei, pilonii esențiali care susțin și aduc succesul în orice relație de cuplu.

Citește și:

Lidia Buble a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și Horațiu Nicolau. Bărbatul are 61 de ani: „Dragostea nu are limite”

O bună perioadă de timp ea a preferat să țină secretă relația cu Horațiu Nicolau. Într-o emisiune, artista a dezvăluit că susținerea pe care o primește din partea acestuia este totală și esențială pentru ea. Ea apreciază creativitatea și surprizele în relația lor, menționând că acestea sunt elemente care ajută la menținerea unei conexiuni puternice.

Lidia Buble și Horațiu

Ce simte artista pentru iubitul ei

Discuțiile despre diferența lor de vârstă, care este de 31 de ani, nu i-au descurajat. Lidia consideră că în dragoste, cifrele exacte sunt irelevante, punând accentul pe sentimentele profunde pe care le împărtășesc, independente de orice condiționări exterioare precum religia sau naționalitatea.

Recent, cu ocazia zilei ei de naștere, bărbatul i-a oferit un cadou cu semnificație deosebită – un inel mult visat. Deși de obicei este rezervată în a-și expune viața personală, acest moment special a fost unul pe care a ales să-l împărtășească public.

Relația lor a atras comentarii din cauza diferenței de vârstă, dar cei doi au arătat că acest aspect nu este o barieră în calea fericirii lor. Pentru interpretă, aspectele materiale sunt secundare în comparație cu iubirea, înțelegerea și susținerea pe care le primește de la Horațiu, și acestea sunt cele care o ajută să depășească obstacolele.

Fosta parteneră a lui Răzvan Simion a subliniat și importanța de a-și proteja intimitatea, exprimându-și dorința de a-și deschide inima doar în plan spiritual. În ciuda provocărilor, se simte fericită și împlinită atât în plan personal, cât și profesional, recunoscând fiecare experiență care îi aduce valoare vieții sale.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending