Connect with us

News

Ce ”ritualuri” de frumusețe are Mădălina Ghenea. Actrița spune că preferă naturalețea

Published

on

madalina ghenea

Cum reușește Mădălina Ghenea să fie o femeie atât de frumoasă? Multe dintre admiratoarele sale sunt curioase în ce constă rutina sa de îngrijre, dacă are vreun secret pentru  a fi tot timpul radiantă și cuceritoare. Mulți bărbați ar ceda la picioarele celebrei actrițe.

Secretele de frumusețe ale Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea are 36 de ani și este una dintre româncele care se bucură de o carieră de succes peste hotare, în lumina reflectoare. Este actriță, fotomodel, manechin și femeie de afaceri de origine română, mai exact din regiunea Olteniei. S-a născut în Slatina.

De asemenea, Mădălina Ghenea este și mama unei fetițe, copil care a venit pe lume în relația vedetei cu Matei Stratan. Povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult, căci după trei ani s-au despărțit. Între timp, Charlotte crește și astăzi are 6 ani.

Totuși, în ceea ce privește viața personală, Mădălina Ghenea a fost foarte discretă de-a lungul anilor. Și-a ascuns și sarcina o bună perioadă de timp, iar după ce a adus-o pe lume pe Charlotte, în 2017, foarte rar a dat publicității fotografii cu micuța.

Viața Mădălinei Ghenea s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Charlotte locuiește împreună cu actrița, în Italia, după despărțirea părinților. Matei Stratan, tatăl fetiței, plătește lunar pensie alimentară. „Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a spus Mădălina Ghenea la InstaStory, acum ceva vreme.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea s-au despărit în urmă cu 7 ani, însă nu au ajuns la un acord care să mulțumească și familia paternă, privind programul fiicei lor. Rudele tânărului afacerist și-ar dori ca micuța să petreacă timp și-n România, pentru a le fi alături. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia, pentru a-și vedea fetița.

Mădălina Ghenea, adepta naturaleții

Revenind la ”ritualul” său de menținere a frumuseții, aflați că Mădălina Ghenea spune că are o alimentație echilibrată de fiecare dată și bea multă apă . Consideră că aceasta o ajută și la sănătatea părului. În rest, totul este completat de sport, mers la sală și plimbări lungi.

Pe lângă cele menționate, Mădălina Ghenea încearcă să fie tot timpul pozitivă, să se distreze pe cât de mult posibil, iar când nu se află în lumina reflectoarelor stă foarte mult fără machiaj. Atunci când ajunge pe covorul roșu preferă să se macheze în așa fel încât să-și pună în evidență trăsăturile pe care le consideră un plus.

”Trebuie să ştii să scoţi în evidenţă prin machiaj părţile cele mai frumoase ale feţei şi corpului şi să ascunzi defectele.”, spune îndrăgita actriță. La un moment dat, fiind întrebată de fani dacă merge la solar, Mădălina Ghenea a negat și a subliniat că nu-l recomandă. În schimb, le sfătuiește pe admiratoarele sale să aplice întotdeauna pe față o cremă cu factor de protecție, cu un procent de 50 plus sau mai mult.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Oana Lis, gest disperat. Vrea să vândă crucea lui Viorel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending