Connect with us

News

Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău în contextul procesului cu Bianca Drăgușanu. Artista a recunoscut ce relație are cu fostul soț

Published

on

Gabriel Bădălău si Claudia Pătrășcanu (2)

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au trecut printr-un divorț greu, plin de scandaluri și procese care au durat trei ani. Acum, artista se află într-o luptă juridică cu actuala iubită a fostului său soț, Bianca Drăgușanu. Diva i-a interzis Claudiei să mai folosească numele ei și a acuzat-o că a făcut-o să piardă două procese importante.

Chiar dacă sunt implicați în diferite dispute, cântăreața spune că relația ei cu fostul soț este acum una normală. Cei doi au copii împreună și încearcă să ignore conflictele pentru binele micuților. În acest an, cei mici vor petrece Paștele alături de tatăl lor.

Artista recunoaște că credința a ajutat-o să treacă peste cele mai dificile momente din viața ei. Ea va face o călătorie specială în Grecia, la mănăstirea Sfântul Efrem, unde își găsește liniștea și sprijinul de care are nevoie.

Vedeta subliniază importanța răbdării și a credinței în obținerea dreptății. Consideră că lucrurile se întâmplă la momentul potrivit și că, în final, Dumnezeu va face ca dreptatea să fie făcută.

Gabriel Bădălău si Claudia Pătrășcanu (2)

Vrea să se retragă la mănăstire

Claudia Pătrășcanu a anunțat, recent, că ar vrea să se retragă la o mănăstire în contextul Postului Crăciunului. Cântăreața vrea să se concentreze pe ceea ce înseamnă pentru ea postul, fiind de părere că această perioadă este deosebit de importantă pentru introspecție și conexiune cu divinitatea. Artista subliniază faptul că, pentru ea, postul transcende semnificația obișnuită asociată cu abstinența alimentară, având o conotație profund spirituală.

Cântăreața a mai explicat că vede postul ca pe o oportunitate de a se curăța nu doar fizic, ci și sufletește. Ea pune accent pe eliminarea sentimentelor negative, a resentimentelor și a comportamentelor care nu îi reflectă valorile. Este o perioadă în care vrea să se dedice rugăciunii și meditației, să trăiască departe de tumultul cotidian și să își redescopere liniștea interioară. Așadar, pentru a reușit aceste lucruri, vrea să se retragă la o mănăstire unde va putea practica principiile spirituale într-un mod autentic și intensiv.

Mai mult, vedeta și-a exprimat intenția de a urma învățăturile biblice în cea mai pură formă a lor, fiind convinsă că aceasta este calea către o transformare personală semnificativă. Pentru ea, postul reprezintă un timp dedicat reconectării cu sine și cu cei din jur, respingând criticile și încurajând un comportament plin de compasiune și înțelegere față de ceilalți.

Pe lângă aspectele spirituale și personale, situația materială a Claudiei Pătrășcanu a fost, de asemenea, un subiect discutat deschis de către artistă. Deși a avut succes în cariera sa muzicală, ea a mărturisit că nu deține nimic pe numele ei, având toate bunurile înregistrate pe numele mamei sale. Aceasta decizie a fost influențată de dorința părinților ei de a o învăța valoarea responsabilității. În acest context, vedeta intenționează să transmită aceleași valori și copiilor săi, subliniind importanța muncii și a obținerii independenței financiare.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending