Connect with us

Special

CRBL și Elena, soția lui, divorțează după 15 ani de mariaj. Care este motivul

Published

on

CRBL divort

Divorț neașteptat în showbizul românesc. CRBL, fostul membru al trupei ”Simplu”, și soția lui, Elena, își spun ”Adio!” Totul se întâmplă după 15 ani de căsnicie. Ce a dus la ruperea mariajului care părea unul dintre cele mai solide din peisajul monden?

CRBL divorțează de soția lui. Care este motivul

CRBL este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul în vârstă de 45 de ani a lăsat de înțeles, până de curând, că are acasă o soție de care nu s-ar putea separa vreodată, mai ales că povestea lor de dragoste s-a înfiripat frumos și au și o fiică împreună, pe nume Alessia.

CRBL si sotia lui divort

CRBL și soția lui divorțează

Eduard Mihail Andreianu pe numele real s-a cunoscut cu soția lui, Elena Vascu, în urmă cu mai bine de zece ani, pe platourile de filmare de la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată pe Protv. În cadrul show-ului, CRBL era concurent, iar Elena era coregrafă.

Elena, originară din Republica Moldova, l-a cucerit în primul rând pe CRBL cu frumusețea sa deosebită. Și ea a fost foarte fascinată de interpret, drept dovadă fiind faptul că după ce s-a căsătorit cu el a renunțat la rolul de coregraf din cadrul ”Dansez pentru tine”.

Mulți ani, cei doi au fost în ochii publicului un cuplu serios și au dovedit că sunt o familie unită când în 2020 s-au mutat cu toate bunurile din România, în Spania. Aici au crezut ei că pot avea o viață mai bună, respectiv un trai mai ridicat. Însă, în 2022 s-au răzgândit și au revenit pe meleagurile natale.

Într-un interviu de la începutul anului pentru viva.ro, CRBL a invocat drept motiv al reîntoarcerii în România faptul că își iubește țara și nu se poate desprinde definitiv de ea, chiar dacă unii colegi de-ai săi nu au avut nicio reținere în a se muta pentru totdeauna în străinătate.

Zilele acestea, CRBL , care este și fost concurent la Survivor România, a uimit când a anunțat pe conturile sale de socializare faptul că el și Elena Vascu pun capăt unei căsătorii de 16 ani. Fostul membru al trupei ”Simplu” a punctat că nu va detalia ce a dus la ruperea căsniciei și a cerut respectarea intimității familiei sale, mai ales că are și o fiică și nu își dorește ca Alessia să simtă și mai mult durerea despărțirii părinților ei.

Totodată, interpretul a punctat că decizia divorțului a fost luată reciproc, de el și de soția sa, și că nu a fost una ușoară. S-au gândit, însă, mai mult la binele lor individual și mai mult la binele Alessiei. ”Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună”, a mai notat artistul printre rândurile scrise.

CRBL se află la al doilea divorț. Cine a fost prima lui soție

Puțină lume știe despre CRBL că divorțează pentru a doua oară. În trecut, înainte de a o cunoaște pe Elena Vascu, a mai fost căsătorit Andreea, o fată din orașul său natal, Pitești. Doar 20 de ani avea CRBL când a spus ”Da!” pentru prima oară și doar 27 ani avea atunci când a semnat actul de divorț.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending