Connect with us

News

Câți bani face Adelina Pestrițu din Instagram. A strâns o avere din postări

Published

on

adelina pestritu

Câți bani face Adelina Pestrițu din postările de pe Instagram, aplicație unde este cel mai mult activă? Fosta prezentatoare de la Kanal D se bucură astăzi de statutul de unul dintre cei mai de succes creatori de conținut din România.

Cât de mult a îmbogățit-o Instagramul pe Adelina Pestrițu

Pentru activitatea sa din social media Adelina Pestrițu a câștigat în 2019 titlul de ”Best Romanian Influencer” la premiile internaționale E! People Choice Awards din acel an. Drept urmare, are un conținut cu priză la public.

Pe contul ei de Instagram, vedeta are peste 1 milion de urmăritori, număr care arată că de la an la an adună o comunitate tot mai mare și în acest mod îi cresc și veniturile. Sunt zvonuri în spațiul public potrivit cărora un influencer poate face lunar și sum de 100.000  de euro.

Alina Ceușan, de exemplu, a recunoscut de curând, în podcastul lui Damian Drăghici, că în fiecare lună încasează 20.000 de euro sau 10.000 de euro în perioadele mai puțin bune. Cu toate acestea, a punctat că așa sume sunt un efect al unor ani de muncă în spate.

Și în cazul Adelinei Pestrițu se poate observa că este vorba despre mult efort, căci postările sale sunt editate la un nivel profesionist. Unele dintre postările care i-au mers foart bine sunt cele despre bunele maniere la masă, în conversațiile cu ceilalți sau când mergi la cineva acasă.

Adelina Pestrițu reușește să încaseze bani frumoși din partea Instagramului fie prin reacții la postările sale, care trebuie să treacă de zeci sau sute de mii, din numărul de comentarii, din numărul de distribuiri sau din contractele de promovare pe care le încheie cu anumite branduri.

Gurile rele ar spune că Adelina Pestrițu are un potențial financiar ridicat și datorită soțului, Șteblea Virgil, care este un prosper om de afaceri.Adelina și Virgil formează un cuplu de aproximativ șase ani și împreună au o fetiță, Zenaida Maria. Adelina Pestrițu își descrie soțul drept un om bun și familist.

Virgil Șteblea a locuit mai mulți ani în Germania, unde a pus bazele unei afaceri. În România, în perioada pandemiei, Virgil a demarat un business online cu ceasuri de lux. A inaugurat și un magazin fizic, însă acesta nu a înregistrat rezultate favorabile, motiv pentru care l-a închis.

Adelina Pestrițu, cel mai bogat influencer din România?

Sunt speculații conform cărora Adelina Pestrițu ar fi cel mai bine plătit influencer la nivel național. Fosta moderatoare spune că poate primi pe o campanie și suma de 5.000 de euro.

”Din partea mea să fie cine dorește pe locul 1 la câștiguri! Eu, una, doresc tuturor influencerilor să fie bogati, și nu numai financiar, dar mai ales sufletește”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Click.ro

adelina pestritu

Câți bani face Adelina Pestrițu din rețelele de socializare

De când are succes în online, Adelina Pestrițu a avut și oportunități de a apăra în videoclipuri muzicale sau să joace în filme. De exemplu, în 2022, vedeta a apărut în piesa lui Smiley ” E scumpă foc”, iar în 2023 a primit un rol  în comedia românească „Retreat Vama Veche”, peliculă regizată de Petre Năstase.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending