Connect with us

News

Cristina Șișcanu, în lacrimi. Ce eveniment i-a adus aminte de tatăl ei

Published

on

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit recent ziua de naștere a fiicei lor, Petra, care a împlinit 7 ani. Această ocazie specială a făcut-o pe vedetă să râdă cu un ochi iar cu altul să plângă, fiindcă a simțit absența tatălui său, decedat în luna martie. Aceasta a transmis, prin intermediul unui video pe Facebook, că ziua fiicei a reînviat durerea pierderii tatălui, sentiment care a marcat-o profund în ultima perioadă.

În contextul pregătirilor pentru petrecere, prezentatoarea a încercat să își ascundă emoțiile de copii și și-a exprimat tristețea față de faptul că tatăl său nu mai poate fi prezent la astfel de momente familiale. Ea a încercat să se ocupe cu diferite responsabilități, atât profesionale, cât și casnice, pentru a menține un echilibru emoțional. De asemenea, a menționat că vacanța pe care a petrecut-o recent în Italia a fost o tentativă de a se distanța de această durere.

Cristina Șișcanu, în lacrimi

A reflectat asupra dificultății de a accepta că imaginea familiei s-a schimbat și că absența tatălui și a bunicilor este profund resimțită, în special la evenimente importante, cum ar fi aniversarea fiicei sale. În ciuda încercărilor de a se consola cu gândul că tatăl său nu mai suferă, Cristina Șișcanu a mărturisit că sentimentul de pierdere este copleșitor și că viața familiei nu va mai fi niciodată la fel ca înainte de decesul acestuia.

În tot acest context emoțional, soția lui Mădălin Ionescu încearcă să găsească forța de a merge mai departe și de a se ajusta noii realități, conștientă că timpul nu va putea vindeca complet golul lăsat de absența unei figuri paterne atât de iubite.

După decesul tatălui său, femeia a primit un val de critici pe internet, fiind acuzată că s-a folosit de moartea celui care i-a dat viață pentru a face bani din online. A decis să le răspundă acestor persoane și le-a sugerat criticilor să reflecteze la efectele pe care le pot avea cuvintele lor negative asupra altora și să se concentreze mai mult pe propriile acțiuni și intenții.

Cristina Șișcanu

Moderatoarea le-a închis gura criticilor

Moderatoarea a fost foarte clară, spunând că cei care postează comentarii veninoase sunt adesea motivați de răutatea din inimile lor și de neînțelegerea emoțiilor umane. A adăugat că fiecare persoană are propriul său mod de a procesa durerea și pierderea și că ar trebui să evităm să judecăm sau să criticăm modul în care alții își exprimă suferința. Cristina Șișcanu a subliniat că, ca și creator de conținut, menținerea activității pe rețelele sociale este parte integrantă a muncii sale și că nu ar trebui să fie tratată diferit chiar și în momente de criză personală.

Ea a mărturisit că durerea provocată de pierderea tatălui său este profundă, dar că găsește forța de a continua, datorită susținerii pe care o primește de la cei apropiați. Oameni care au avut reacții negative online au fost criticați pentru ipocrizia lor, explicând că aceștia își pot exprima doliul în public, dar acasă își amintesc doar aspectele negative despre persoana pierdută.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending