Connect with us

News

Cum se simte Elena Cârstea la un an după AVC-ul suferit. Care a fost cel mai greu moment din viața artistei

Published

on

elena-carstea (2)

Elena Cârstea, una dintre cele mai renumite cântărețe din România, și-a găsit liniștea în America, locul unde a ales să se stabilească de mai mulți ani. Chiar dacă a fost nevoită să renunțe la cariera sa muzicală, recunoaște că aceasta a fost cea mai dificilă decizie pe care a luat-o, dar problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă au schimbat perspectiva asupra vieții.

Într-un interviu pentru UNICA.ro, artista a dezvăluit povestea întâlnirii sale cu soțul ei, americanul Glenn Muttart, cu care este căsătorită de 18 ani. De asemenea, artista a dat detalii și despre cum își trăiește viața după ce a suferit un AVC în urmă cu un an.

Femeia a declarat că inițial nu acorda prea multe șanse relației cu Glenn Muttart. Cu toate acestea, au trecut 20 de ani de când s-au cunoscut, iar legătura lor s-a dezvoltat în mod neașteptat. Despre soțul ei, vedeta susține că este un tată extraordinar, principalul motiv pentru care a ales să rămână alături de el.

Cum se simte Elena Cârstea la un an de la AVC-ul suferit

În prezent, cunoscuta cântăreață trăiește o viață liniștită și disciplinată în SUA, aflându-se constant sub supraveghere medicală, ținând cont de accidentul vascular pe care l-a avut în anul 2023. Cele două fete în vârstă de 26, respectiv 24 de ani, sunt mândria sa. Adriana a terminat stagiul militar iar în prezent urmează studiile de medicină la facultatea din Colorado. Sanda a ales să rămână în armată pentru că îi place.

elena-carstea (2)

Artista își amintește cu groază momentul în care i s-a pus diagnosticul de anevrism cerebral și recunoaște că nu moartea a fost cea care a speriat-o cel mai tare, ci gândul că fiicele ei ar putea rămâne fără mamă într-o țară străină. Ea este recunoscătoare pentru viața pe care o are alături de cei dragi și de pisicile care îi colorează fiecare zi, explicând motivul pentru care nu se mai gândește să revină în România.

Citește și:

Cum a reușit, de fapt, Andreea Marin să slăbească 20 de kg. Vedeta a spus adevărul după un an de efort

Cum arată o zi obișnuită din viața vedetei

Din păcate, efectele AVC-ului vor fi permanente, de aceea vedeta trebuie să fie atentă la efortul pe care îl depune zilnic și să asculte recomandările medicilor. Susține că face gimnastică, duce un stil de viață organizat și liniștit, însă singurul lucru care îi lipsește este muzica.

O zi obișnuită din viața Elenei Cârstea în America nu diferă prea mult de rutina unei zile normale. De dimineață, își savurează cafeaua, răspunde la telefoanele care sună, apoi se ocupă de diverse treburi, cum ar fi gătitul. Atunci când fiicele ei nu sunt acasă, liniștea din locuință o îngrijorează, însă o are alături și pe mama sa.

Întrebată dacă ar vrea să se mai întoarcă în România, cântăreața a declarat că mereu vrea să viziteze țara, însă starea de sănătate nu îi mai permite să vină des în țară. Cea mai mare durere pentru ea este atunci când află că i-a mai murit o persoană apropiată, iar ea nu poate face nimic, aflându-se atât de departe.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending