Connect with us

News

Drama din viața Madonnei. Cum și-a pierdut mama la doar cinci ani: ”Mi-a dat o lecție incredibilă”

Published

on

madonna

Drama de care a avut parte Madonna. Și-a pus amprenta asupra întregii sale vieți. Avea doar cinci ani când a rămas fără cea care i-a dat naștere, mama sa. Cum s-a întâmplat ca îndrăgita artistă să o piardă? Femeia suferea de o boală cruntă.

Madonna a rămas fără mamă la doar cinci ani. Ce boală a răpus-o

Madonna este fără doar și poate o legendă a muzicii. Un nume recunoscut de oricine și care a devenit un reper inspirațional, la nivel internațional, pentru artiștii care vor să-i calce pe urme. Multe dintre piesele sale au cucerit publicul în decursul anilor, fiind admirată pentru talentul și aparițile sale spectaculoase. Drept urmare, și-a căpătat titulatura de ”Regina muzicii pop”.

Madonna Louise Ciccone pe numele complet are astăzi 65 de ani și nu și-a abandonat cariera, în pofida vârstei. Dimpotrivă, se străduiește să rămână în tendințe și să facă în continuare performanță. Nu mai are, ce-i drept, hiturile de altădată, dar tot stârnește urale și ropote de aplauze când urcă pe scenă.

Dincolo de succesul colosal de care are parte, puțini sunt cei care știu drama cu care s-a confruntat în copilărie, chiar la o vârstă foarte fragedă. Madonna avea doar cinci ani când i-a murit mama. Femeia s-a stins din cauza unei afecțiuni crunte și care pare că în ultimii ani acționează într-un ritm galopant.

Madonna s-a născut în anul 1958, în Bay City, Michigan, dar cea mai mare parte a copilăriei și-a petrecut-o într-o suburbie a orașului Detroit, Pontiac.  Silvio Anthony „Tony” Ciccone și Madonna Louise Fortin au fost părinții săi. Mama ei avea să fie diagnosticată cu cancer la sân și să moară în decembrie 1963. Tatăl s-a recăsătorit apoi cu Joan Gostafson, angajata familiei.

De cum a rămas orfană de mamă, Madonna nu a aflat din prima, ci mai târziu. Peste ani, avea să se confrunte cu un sentiment de trădare din partea celor dragi. Au urmat multe momente în care își dorea să o aibă pe mama sa alături, să-i împărtășească durerile sufletești. Nu a avut acum, așa că i-a dedicat multe melodii, povestea starul într-unul dintre interviurile sale.

madonna

Mama Madonnei a murit de cancer

Madonna a învățat cum să-și ia viața în propriile mâini, măcinată de dorul mamei, și a depus tot efortul pentru a ajunge un renume mondial. ”Mi-am îndreptat nevoia către lume și am spus: OK, nu am o mamă care să mă iubească, o să fac lumea să mă iubească”, a recunoscut cântăreața pentru publicația Rolling Stone.

”Promise to try” este una dintre piesele prin care Madonna a redat prin versuri și cântec durerea din sufletul său. Pentru sursa menționată, Madonna a mai precizat că are impresia că ar fi fost un altfel de om dacă mama ei ar mai fi fost în viață.

Madonna, despre boala mamei sale: ”Nu și-a permis niciodată vreun fel de autocompătimire”

Madonna a mai spus că nu-și amintește să o fi văzut vreodată pe mama sa copleșită de problema de sănătate. Drept urmare, a preluat de la ea puterea de a înfrunta orice. ”Nu cred că și-a permis vreodată să se tăvălească în tragedia situației ei. Deci, în acest sens, cred că mi-a dat o lecție incredibilă”, ,mai dezvăluia Madonna.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending