Connect with us

News

Irina Loghin, siluetă impecabilă la 85 de ani. Alimentul cu care a înlocuit carnea

Published

on

Irina Loghin

Irina Loghin, o prezență remarcabilă în lumea artistică, demonstrează că vârsta este doar un număr și că un stil de viață sănătos poate face minuni. La vârsta de 85 de ani, artista are o siluetă impecabilă și o sănătate de fier. Iată care este secretul ei.

Deși pare greu de crezut, secretul este unul foarte simplu: un stil de viață sănătos pe care îl abordează de peste 50 de ani. Cântăreața a dezvăluit că alimentația ei se bazează pe consumul frecvent de semințe, precum cele de dovleac, floarea soarelui sau migdale.

Irina Loghin nu mănâncă deloc carne

Vedeta a renunțat la carne în urmă cu mult timp, iar necesarul de proteine și-l asigură din surse vegetale, fiind de părere că acesta este unul dintre pilonii esențiali ai stării sale de bine.

De asemenea, cunoscuta artistă își completează dieta cu soia, migdale și diverse alte semințe, adaptându-se și perioadelor de post. Este mereu atentă la propria sănătate, fiind conștientă, în același timp, că fiecare persoană are propriul stil de viață și că nu poate impune altora alegerile pe care le-a făcut ea.

Irina Loghin

Citește și:

Viorica de la Clejani, probleme grave de sănătate. Artista a ajuns pe masa de operație: „Mi-a fost foarte frică…”

Nu doar alimentația joacă un rol important în viața cântăreței, ci și mișcarea. Recomandarea sa pentru toți cei interesați de o viață sănătoasă este să facă măcar 20 de minute de mișcare zilnică, fie că este vorba de o plimbare relaxantă în parc sau de alte activități fizice care să le întrețină energia și sănătatea.

În timpul liber, partenera de scenă a lui Fuego se dedică cu drag nepoatei sale, pe care o adoră necondiționat. Legătura specială pe care o au îi umple inima de bucurie vedetei.

Ce pensie are vedeta

Deși are o vârstă atât de înaintată, artista este solicitată în continuare la numeroase concerte, spectacole și evenimente private, bucurându-se de o viață plină de activitate și succes. Pe lângă satisfacția artistică adusă de aceste evenimente, artista se poate bucura și de un venit considerabil.

Una dintre sursele de venit ale acesteia este reprezentată de pensia generoasă pe care o primește, datorită scurtei sale perioade petrecute în politică. Anii lucrați ca parlamentar i-au adus un venit suplimentar sub formă de pensie specială, asigurându-i un trai confortabil și sigur. Este vorba despre o sumă cuprinsă între 6.000 și 7.000 de lei lunar.

În ceea ce privește proprietățile sale, cântăreața poate fi considerată norocoasă, având în posesie mai multe imobile valoroase. Printre acestea se numără o casă cu o suprafață de 110 metri pătrați, achiziționată în anul 1979, evaluată la 400.000 de euro, precum și o altă casă evaluată la 200.000 de euro.

Irina Loghin este solicitată și ca artistă de evenimente, unde primește sume considerabile pentru recitaluri la nunți sau alte evenimente speciale. Potrivit unui organizator de evenimente, ea se bucură de un onorariu de aproximativ  2.000 de euro pentru un recital la nunți.

Cu un talent aparte de a încânta publicul nu doar prin vocea sa minunată, ci și prin umorul său și povestirile amuzante, artista reușește să creeze o atmosferă plină de bucurie și să aducă zâmbetul pe fețele celor prezenți, astfel că suma aparent mare este justificată.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Secretul Mariei Dragomiroiu pentru un păr lung și sănătos. Ritualul de îngrijire al cântăreței de folclor - Yellow Royals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending