Connect with us

News

Viorica de la Clejani, probleme grave de sănătate. Artista a ajuns pe masa de operație: „Mi-a fost foarte frică…”

Published

on

Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani a ajuns pe masa de operație. Vedeta a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale, iar teama și emoțiile au pus stăpânire pe ea.

În dimineața zilei de vineri, 12 aprilie, cântăreața a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgență din București, unde a avut loc operația. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat, precum varicele la piciorul stâng, au impus necesitatea intervenției chirurgicale. Deși a amânat operația în trecut, de data aceasta a trebuit să facă acest pas important pentru sănătatea sa.

Intervenția chirurgicală a durat mai mult decât se anticipase, aproximativ 3 ore, din cauza complexității situației. Soția lui Ioniță de la Clejani s-a stresat maxim înainte de operație, motiv pentru care nu a reuşit să doarmă deloc cu o seară înainte de intervenție, conform Fanatik.ro.

Viorica de la Clejani, pe masa de operație

Totuși, l-a avut aproape pe soțul său care a ajutat-o să facă față fricii, mai ales că urma să experimenteze pentru prima data în viața ei o anestezie în coloana vertebrală. Chiar dacă recuperarea va dura câteva săptămâni, vedeta este mulțumită că a avut curajul să facă acest pas, iar acum tot ce vrea este să se concentreze pe starea sa de sănătate.

Dacă în trecut avea un stil de viață haotic, vedeta a decis să facă o schimbare radicală în ceea ce privește alimentația sa după ce a fost diagnosticată cu diabet. Această veste a determinat-o pe artistă să își schimbe radical întregul stil de viață.

Viorica de la Clejani

De la obiceiul de a se trezi în miez de noapte pentru a savura tot felul de delicii, cântăreața a ajuns într-un punct în care are zile întregi când uită să mănânce. Chiar și soțul ei, Ioniță, și-a schimbat stilul alimentar, pentru a o susține pe partenera sa, dar și pentru sănătatea lui.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, după ce a fost acuzat că nu are grijă de Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Fiecare este liber să…”

De ce și-au schimbat radical stilul alimentar

Cei doi s-au implicat serios în procesul de slăbire și de adoptare a unui stil de viață sănătos. Frumoasa artistă a decis să facă aceste schimbări nu doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea, dar și pentru căsnicia ei, care dădea semne că începe să scârțâie din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase.

Kilogramele în plus au avut un impact negativ asupra vieții lor intime, însă într-un final, au reușit să învingă aceste obstacole. Recent, Viorica de la Clejani a declarat că a renunțat aproape definitiv la carne, iar în urma acestei decizii a început să aibă mai multă energie. Bineînțeles, aceste schimbări au avut un impact pozitiv asupra căsniciei lor.

Și soțul acesteia, Ioniță de la Clejani, s-a bucurat de schimbările făcute de soția sa, iar din dorința de a o sprijini a adoptat și el același stil alimentar. De exemplu, de sărbători, atunci când oamenii pun o mulțime kilograme în plus, cei doi artiști nu au fost afectați, fiindcă au știut cum și cât să mănânce pentru a nu-și strica regimul.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Andreea Bănică s-a mutat cu familia într-o nouă vilă. Cum arată locuința și cât a costat - Yellow Royals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending