Connect with us

News

Laurențiu Reghecampf, după ce a fost acuzat că nu are grijă de Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Fiecare este liber să…”

Published

on

Laurențiu Reghecampf si Bebeto

După o perioadă de liniște totală, scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să fi reînceput, aruncându-se acuzații grave din ambele tabere. Recent, au apărut informații conform cărora antrenorul de fotbal nu și-ar fi văzut fiul, Laurențiu Jr. (Bebeto), de mai bine de trei ani.

Mai multe persoane din anturajul impresarei au declarat în diverse publicații că Reghecampf ar fi împiedicat-o pe fosta soție să posteze imagini cu fiul lor pe rețelele sociale. De asemenea, s-a vehiculat ideea că antrenorul ar fi dat e-mailuri la Antena Stars, televiziunea unde afacerista are propria emisiune. Bărbatul nu este de acord ca fiul lui să apară atât de des la televizor, considerând că este încă mic.

Laurențiu Reghecampf, reacție dură după ce s-a spus că nu are grijă de fiul său

În ceea ce privește acuzațiile privind lipsa de implicare în viața băiatului, Laurențiu Reghecampf a declarat că relația sa cu Bebeto este o chestiune privată și nu dorește să o expună în spațiul public. El a subliniat că este liber să creadă cine dorește acuzațiile lansate de fosta lui soție și de avocații ei, însă a ținut să precizeze că nu sunt adevărate, conform Actualitate.net.

Declarațiile lui Bebeto în emisiunea “Prodanca. Punct și de la capăt” au adus o nouă dimensiune conflictului. Întrebat despre relația sa cu tatăl său, adolescentul a mărturisit că îi este dor de el, dar că s-a obișnuit cu absența lui. Deși a încercat să mențină o atitudine neutră, emoțiile băiatului au fost vizibile și toată lumea și-a dat seama că îi este dor de tatăl lui.

Laurențiu Reghecampf si Bebeto

Luna iunie va marca un moment important în ceea ce privește divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foștii soți urmând să se reîntâlnească în fața tribunalului pentru finalizarea procedurilor. Această etapă va pune capăt oficial căsătoriei lor tumultoase, care a fost marcată de scandaluri și acuzații dure lansate din ambele părți.

Anamaria Prodan nu vrea să îl lase pe fostul soț să își vadă copilul

Pe lângă finalizarea divorțului, antrenorul se confruntă cu o perioadă dificilă pe plan profesional. Recent, el a fost demis de la conducerea echipei Al-Tai din Arabia Saudită, după o serie de rezultate nesatisfăcătoare.

Impresara fotbaliștilor a declarat recent că fiul lor, Bebeto, a fost profund afectat de absența tatălui său, fiind de părere că băiatul a fost părăsit la o vârstă fragedă, când avea nevoie de o figură paternă. Deși a precizat că l-a iertat pe Reghecampf pentru multe greșeli, a subliniat că nu îl va ierta niciodată pentru lipsa de implicare în viața fiului lor.

Deși a suferit enorm atunci când fostul soț s-a aruncat în brațele altei femei, Anamaria Prodan nu s-a temut să își deschidă inima pentru o nouă dragoste. Vedeta a găsit sprijin și dragoste în brațele lui Ronald Gavril, actualul său partener. Ea îl descrie ca fiind un sprijin esențial în viața ei, oferindu-i dragostea și afecțiunea care i-au lipsit în ultimii ani. Sportivul o susține în toate proiectele profesionale și contribuie la creșterea și educația lui Bebeto.

Impresara a transmis un mesaj dur pentru fostul soț, spunându-i că, dacă îi va fi dor de fiul său, îl poate vedea la televizor, în cadrul reality show-ului din care face parte, în contextul în care a revenit în țară, fiind dat afară de echipa din Arabia Saudită.

Advertisements
Advertisement
4 Comments

Trending