Connect with us

News

Anunț important pentru clienții Revolut mai mici de 18 ani. Ce se întâmplă cu banii din aplicație

Published

on

Revolut

Revolut a atins un nou record, depășind pragul de 2 milioane de utilizatori în rândul copiilor și adolescenților la nivel global. În total, baza de clienți ai acestei platforme, care include atât părinți cât și copii, a ajuns la impresionanta cifră de 3,5 milioane de utilizatori.

Revolut, banca digitală cu o prezență de peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a marcat un moment important prin atingerea a peste 2 milioane de utilizatori sub vârsta de 18 ani, care folosesc aplicația special concepută pentru copii și adolescenți cu vârste între 6 și 17 ani.

Peste 3,5 milioane de oameni folosesc Revolutul

Numărul total al clienților care utilizează această aplicație, atât copii cât și părinți, a depășit 3,5 milioane de utilizatori. În ultimul an, numărul clienților Revolut sub vârsta de 18 ani din România a crescut cu 65%, incluzând atât copiii cât și părinții sau tutorii acestora.

Revolut

Această creștere semnificativă vine ca urmare a adaptării serviciilor bancare digitale pentru Generația Z și Generația Alpha, oferind funcții precum buzunarele electronice și pușculițele digitale, care permit tinerilor să economisească pentru diverse obiective.

O altă caracteristică inovatoare adăugată este opțiunea de rotunjire a mărunțișului, disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii, indiferent de planul deținut de adultul asociat contului pentru copii.

În România, obiectivele cel mai des setate de tineri sunt rezerve/economii, cadouri și gadget-uri. Aceste obiective pot fi acum accesate de toți utilizatorii, contribuind la consolidarea comportamentului de economisire în rândul copiilor și adolescenților.

Cum te învață Revolut să economisești

Revolut 18, aplicația special concepută pentru a-i ajuta pe tineri să-și atingă obiectivele financiare, a introdus noi funcții menite să le ofere mai multă încredere în gestionarea propriilor fonduri și să le dezvolte comportamente responsabile în ceea ce privește banii. Cu aceste schimbări, tinerii au posibilitatea să-și exprime personalitatea prin adaptarea designului aplicației, oferindu-le o experiență personalizată și educativă în gestionarea banilor.

Citește și:

Avertisment pentru toți românii din partea BNR. Ce se întâmplă cu prețurile înainte de Sărbătorile Pascale

Revolut 18 este disponibilă în peste 20 de piețe, inclusiv în România, oferind tinerilor posibilitatea de a-și gestiona finanțele în mod responsabil și eficient. În România, s-a observat că suma medie lunară cheltuită de un utilizator al unui cont Revolut 18 a crescut semnificativ, reflectând interesul tot mai mare al tinerilor pentru gestionarea banilor și economisire.

Părinții pot gestiona conturile copiilor

Pentru a ajuta tinerii să dobândească deprinderi sănătoase în gestionarea bugetului personal, părinții pot juca un rol crucial. Prin discuții deschise despre bani, oferirea unei sume fixe pentru cheltuieli zilnice, analiza comportamentului de consum și încurajarea economisirii pentru realizarea visurilor, părinții pot contribui semnificativ la educarea financiară a copiilor lor.

Revolut 18 oferă părinților posibilitatea de a gestiona conturile copiilor în mod eficient, oferind diferite planuri cu caracteristici adaptate nevoilor fiecăruia. Prin intermediul acestor servicii bancare digitale inovatoare, tinerii pot învăța să fie responsabili cu banii și să-și construiască independența financiară încă de la o vârstă fragedă.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending