Connect with us

News

Irinel Columbeanu va petrece Paștele în azil. Ce meniu va avea fostul milionar

Published

on

Irinel-Columbeanu

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România, cunoscut pentru evenimentele luxoase pe care le organiza, dar și pentru relațiile cu femei tinere și frumoase. Viața este surprinzătoare, iar pe fostul milionar nu l-a surprins într-un mod plăcut. De la o viață trăită în lux, a ajuns să trăiască într-un azil de bătrâni, având ca sursă de venit doar o pensie modestă de 2.000 de lei.

Cele mai dificile momente pentru el sunt cele din apropierea sărbătorilor de peste an. În apropierea Paștelui, fostul afacerist și-ar fi dorit să fie alături de fiica sa, Irinuca, în America, însă starea de sănătate nu îi permite acest lucru. Din acest motiv, fostul milionar va petrece Sărbătorilor Pascale alături de ceilalți locatari ai azilului în care locuiește în prezent.

Cum își va petrece Irinel Columbeanu sărbătorile Pascale

Proprietarul locației, Ion Cassian, a anunțat că va organiza o masă festivă de Paște, unde Irinel este așteptat cu bucate tradiționale precum ouă vopsite, miel la cuptor și alte delicii, conform Playtech. În ciuda restricțiilor alimentare impuse de vârsta înaintată a rezidenților, meniul este gândit cu atenție de un medic nutriționist pentru a fi sănătos și delicios.

Despre experiența sa la azil, Irinel Columbeanu mărturisește că, în ciuda prejudecăților, se simte mai bine decât singur acasă, având acces la îngrijire medicală, mâncare bună și companie plăcută. Acesta subliniază că în Occident, ideea de azil nu este privită cu teamă, ci ca un mediu propice pentru socializare și interacțiune între persoanele în vârstă. Chiar și cei bogați din America aleg să-și petreacă bătrânețea în astfel de locuri, unde pot participa la diverse activități și evenimente adecvate vârstei lor.

Irinel-Columbeanu

Deși a avut parte de o vizită surpriză din partea fostei sale iubite, Oana Cojocaru, care l-a scos la o plimbare și l-a răsfățat cu o cină la restaurant, bărbatul preferă să rămână la azil, unde se simte acasă printre ceilalți rezidenți și sub îngrijirea atentă a personalului.

Citește și:

I-a ajuns cuțitul la os. Cătălin Bordea, decizie radicală în ceea ce o privește pe fosta soție, Livia: „Am interzis”

Cum a ajuns în această situație

Căderea lui Irinel Columbeanu a avut loc după ce a pierdut toți banii într-o afacere cu materiale de construcții în Târgul Cărbunești. Fostul om de afaceri a fost convins să-și investească întreaga avere într-un produs numit columbeanit, care promitea să aducă o revoluție în industria construcțiilor, dar toate planurile sale s-au năruit.

Fostul soț al Monicăi Gabor nu s-a ferit niciodată să vorbească despre perioada în care a început să sărăcească. El își amintește cu tristețe de declinul său, care a început odată cu implicarea sa în afacerea din Târgul Cărbunești. A pus în joc milioane de euro în această idee, dar fără succes. A fost ca și cum ar fi încercat să oprească un tren cu mâinile goale. Lipsa de fonduri a fost un obstacol major, fiind nevoit să facă investiții masive în fabrică. Deși fabrica mai există încă, se află într-un proces de lichidare.

De atunci, viața omului de afaceri s-a schimbat complet. În prezent, locuiește într-un azil unde a locuit și tatăl său, având o pensie modestă și depinzând constant de ajutor financiar pentru a-și putea acoperi cheltuielile. Palatul de la Izvorani, fosta sa locuință a devenit o ruină.

Bărbatul a fost criticat în public, mulți reproșându-i că nu a luat în considerare viitorul și necesitatea de a se pregăti pentru bătrânețe atunci când era bogat. Mulți sunt de părere că acesta ar fi putut investi într-un fond de pensii private pentru a avea un sprijin financiar mai târziu în viață.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a plecat de la Antena 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending