Connect with us

News

Bucurie mare pentru Irinel Columbeanu. Fiica sa, Irina, vine în țară. Ce i-a cerut tatălui ei

Published

on

Irinel si Irina Columbeanu (2)

Bucurie mare pentru Irinel Columbeanu. Fiica sa, Irina, se pregătește să vină în România luna viitoare și, de asemenea, i-a cerut o procură tatălui său pentru a putea reveni în țara în care s-a născut.

În prezent, Irina locuiește în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor, și de iubitul acesteia, Mr. Pink. Irinel a dezvăluit că tânăra și-a găsit un loc de muncă la un restaurant italian și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4. De asemenea, el a menționat că fiica lui deja a început să muncească și să își facă proprii bani, iar din sumele câștigate îi trimite și tatălui ei, care acum locuiește într-un azil.

Invitat în podcastul Fiță cu Adiță, găzduit în vila de lux a lui Tzancă Uraganu, fostul om de afaceri a făcut printre altele, câteva dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu fiica lui. Se pare că Irina și-a făcut un iubit, iar fostul milionar ar vrea să îl cunoască. De asemenea, bărbatul a anunțat că fiica lui și-a luat deja un permis de conducere și conduce un Mercedes GLC.

Citește și:

Cum arată în prezent vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Au rămas numai ruine

Irina Columbeanu vine în România

Tânăra s-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, unde este chelneriță. În același timp, ea studiază din greu, dorind să se facă profesoară de limba franceză.

Irinel Columbeanu era, cândva, unul dintre cei mai bogați oameni din România, renumit pentru evenimentele luxoase pe care le organiza și pentru relațiile sale cu femei tinere și frumoase. Însă viața i-a pregătit surprize neplăcute, iar acum bărbatul trăiește într-un azil de bătrâni, având o pensie de doar 2.000 de lei.

Provocările cele mai mari pentru fostul afacerist apar în perioada sărbătorilor de peste an. Va petrece Sărbătorile Pascale în căminul de bătrâni, alături de ceilalți locatari ai azilului.

Irinel si Irina Columbeanu (2)

Cum va petrece Paștele Irinel Columbeanu

Proprietarul locației, Ion Cassian, a anunțat organizarea unei mese festive de Paște, la care Irinel este așteptat să se bucure de bucate tradiționale precum ouă vopsite, miel la cuptor și alte delicii. Meniul a fost gândit cu atenție de un medic nutriționist pentru a fi sănătos și delicios, având în vedere restricțiile alimentare impuse de vârsta înaintată a rezidenților.

Despre experiența sa în azil, Irinel Columbeanu mărturisește că se simte mai bine decât singur acasă, beneficiind de acces la îngrijire medicală, mâncare bună și companie plăcută. El subliniază că în Occident, ideea de azil nu este privită cu teamă, ci ca un mediu propice pentru socializare și interacțiune între persoanele în vârstă. De altfel, chiar și cei bogați din America aleg să-și petreacă bătrânețea în astfel de locuri, unde pot participa la diverse activități și evenimente adecvate vârstei lor.

Căderea lui Irinel Columbeanu are la bază pierderea întregii sale averi într-o afacere cu materiale de construcții în Târgul Cărbunești. Investiția masivă într-un produs numit columbeanit, care promitea o revoluție în industria construcțiilor, s-a dovedit a fi un eșec, iar toate planurile sale au fost spulberate. De atunci, viața lui s-a schimbat complet, ajungând într-un azil și uitat de oamenii care cândva stăteau la coadă pentru a participa la petrecerile organizate de el.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending