Connect with us

Special

Care este secretul lui Cătălin Botezatu. Cum se menține în formă la vârsta de 57 de ani

Published

on

cătălin-botezatu

Cătălin Botezatu, cunoscutul designer român, este o persoană de toată lumea a auzit. La frumoasa vârstă de 57 de ani, bărbatul reușește să se mențină în formă și să impresioneze cu eleganța sa. Avânt o carieră de succes în spate, Botezatu a reușit să cucerească inimile românilor prin talentul său și aparițiile pline de stil.

Într-un interviu acordat recent, vedeta a dezvăluit care este secretul său, ținând cont că nu își arată absolut deloc vârsta. Se pare că totul constă într-un stil de viață echilibrat. Nu depune eforturi speciale pentru a se menține în formă, ci pur și simplu are grijă la alimentație.

Preferă să evite sau să consume foarte rar alimentele nesănătoase. În ceea ce privește băuturile alcoolice, acestea sunt complet excluse din rutina sa zilnică.  Totuși, fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”, a recunoscut că nu poate renunța la cafea, iar acest obicei îl adoptă cu plăcere.

Cum se menține în formă Cătălin Botezatu

În ceea ce privește viața personală, Botezatu a recunoscut că nu a fost întotdeauna cel mai fidel bărbat. Cu toate acestea, bărbatul recunoaște că atunci când s-a aflat într-o relație în care era implicat 100%, nu a simțit nevoia de a înșela. Recunoaște și este conștient că a făcut anumite greșeli în trecut, însă a fost prins imediat de partenera pe care o înșela.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu mai este cunoscut și pentru relațiile sale tumultoase pe care le-a avut în trecut cu femei celebre. În prezent, bărbatul susține că nu are o relație stabilă, însă nici nu se gândește la așa ceva. Problemele sale de sănătate, care au necesitat intervenții chirurgicale, i-au schimbat percepția asupra mai multor lucruri, motiv pentru care a decis să acorde importanță stării sale de sănătate.

cătălin-botezatu

De ce nu vrea să audă de relație

Recent, el a declarat că se consideră un bărbat vertical, capabil să își păstreze echilibrul, chiar și atunci când este îndrăgostit până peste cap. Designerul recunoaște că atracția și chimia dintre oameni pot fi puternice, dar subliniază importanța de a rămâne ancorat în realitate. Chiar dacă a trăit relații intense și a simțit fluturi în stomac, creatorul de modă preferă să-și păstreze rațiunea și să nu fie copleșit de emoții. El consideră că a ceda complet în fața iubirii este un semn de slăbiciune și preferă să fie stăpân pe propria sa viață.

Chiar dacă dragostea poate fi copleșitoare și emoționantă, vedeta preferă să rămână ancorată în prezent și să nu permită sentimentelor să îi distorsioneze percepția asupra lumii sau să îi afecteze obiectivele personale și profesionale. Pentru el, a fi vertical și realist înseamnă a face față cu responsabilitate și maturitate realității dure a vieții.

În ciuda momentelor de slăbiciune și a perioadelor în care era îndrăgostit la maximum în trecut, designerul este conștient că trebuie să rămână realist și să nu lase pasiunile să îi influențeze deciziile pe care le ia în viață. Preferă să-și mențină controlul și să nu permită emoțiilor să îi perturbe judecata. A fi stăpân pe propriile alegeri și a nu lăsa iubirea să-i influențeze în mod negativ parcursul vieții reprezintă pentru el un semn de putere și maturitate.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Adevărul despre Lidia Buble. Adevărul despre câștigurile financiare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending