Connect with us

Special

Cristina Cioran continuă acuzațiile grave la adresa fostului iubit, Alex Dobrescu: „M-a strâns de gât, mă lovea în spate cu picioarele”

Published

on

Cristina Cioran- Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație extrem de tumultuoasă, care a culminat cu scandaluri ce au necesitat soluționare în instanță. După despărțirea dificilă prin care au trecut în urmă cu doi ani, foștii soți s-au întâlni din nou în sala de judecată pentru a lămuri anumite aspecte neclare. Recent, a avut loc o nouă înfățișare în procesul lor judiciar unde actrița a făcut publice mai multe detalii personale.

Aceasta a solicitat prelungirea ordinului de protecție împotriva fostului ei partener, însă a dezvăluit că instanța nu i l-a prelungit. Aceasta a subliniat faptul că din dosar lipsesc probe importante care ar confirma agresiunile fizice la care ar fi fost supusă de către Alex Dobrescu. De asemenea, fosta prezentatoare TV a mărturisit că deține filmulețe și fotografii care confirmă urmele violențelor pe care le-a suportat.

Cristina Cioran, dezvăluiri șocante despre fostul soț: M-a strâns de gât!

Într-un interviu acordat emisiunii Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit detalii cutremurătoare despre relația lor conflictuală. Ea a menționat că fostul ei partener a făcut declarații denigratoare la adresa sa și că a negat cu vehemență acuzațiile de agresiune. Cristina Cioran a povestit că a fost martoră la momente de violență și că a suferit traume emoționale puternice în urma comportamentului abuziv al lui Alex Dobrescu.

Femeia povestește că omul lângă care a trăit și tatăl fetei sale o lovea întotdeauna din spate, cu picioarele, cu pumnii. Chiar și anul acesta s-a întâmplat un moment violent în care el a strâns-o de gât. Au venit polițiștii la ei acasă, fiindcă nu se putea deplasa la secție cu copilul mic.

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Emma, care a rămas în grija mamei după despărțire. Nașterea prematură a micuței a adus cu sine o serie de provocări, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus. Actrița a fost nevoită să stea departe de copilul ei pentru câteva săptămâni, iar abia după șase săptămâni de spitalizare au putut lua bebelușul acasă.

Cristina Cioran- Alex Dobrescu

Citește și:

Alex Dobrescu rupe tăcerea. Ce spune despre despărțirea de Cristina Cioran

Alex Dobrescu a dezvăluit motivul divorțului

Și Alex Dobrescu a decis să facă lumină în ceea ce privește despărțirea de fosta soție, după ce mult timp a păstrat tăcerea. Motivele care i-au condus la separare sunt mai complexe decât s-ar fi putut crede inițial. Într-un interviu recent, bărbatul a explicat că relația lor a început să se deterioreze treptat după nașterea fiicei lor, Ema. El a subliniat faptul că femeia devenise foarte exigentă și concentrată exclusiv pe copil, neglijând relația lor de cuplu.

În ciuda eforturilor depuse pentru a rezolva problemele din relație, tensiunile au continuat să crească, iar distanța dintre cei doi s-a accentuat. Alex Dobrescu a recunoscut că și el a avut o contribuție la deteriorarea relației, devenind mai irascibil și neînțelegător în unele momente. Mai mult decât atât, acesta a realizat că a avut o atitudine nepotrivită față de mama Cristinei Cioran, vorbind uneori urât cu aceasta.

În ceea ce privește sarcina complicată a vedetei și nașterea prematură a fetiței lor, Alex Dobrescu susține că a fost alături de ea în acele momente dificile. Cu toate acestea, nu au putut trece peste obstacolele întâmpinate, așa că s-a ajuns la despărțire.

În final, Alex Dobrescu a recunoscut că regretă modul în care s-a comportat și a cerut scuze pentru greșelile sale. Își asumă responsabilitatea pentru eșecul relației și speră că în viitor vor reuși să-și refacă relația pentru binele fiicei lor.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending