Connect with us

Special

Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a plecat de la Antena 1: „Trebuie să iau în calcul faptul că am o familie cu trei copii”

Published

on

Șerban-Copoț

După ce a decis să părăsească lumea televiziunii, Șerban Copoț a găsit noi lucruri în care să-și investească energia și creativitatea. Recent, artistul a făcut o vizită la Parlamentul European, unde a fost invitat să discute despre diverse subiecte. Chiar dacă s-a gândit la posibilitatea de a candida la alegerile europarlamentare, bărbatul a renunțat repede la această idee, ținând cont de responsabilitățile familiale și alte angajamente pe care le are în viața de zi cu zi.

Într-o declarație pentru Fanatik.ro, artistul a subliniat că apreciază sprijinul și încrederea pe care oamenii i le acordă în această postura de un potențial candidat. Cu toate acestea, el a recunoscut că decizia de a se implica activ în politică ar implica sacrificii considerabile, având în vedere că are o familie și trei copii de care trebuie să aibă grijă.

Cu ce se ocupă în prezent Șerban Copoț

În prezent, bărbatul a început un nou proiect care îi oferă o mulțime de satisfacții: o tabără pentru copii, unde organizează diverse activități și excursii. Acest proiect a prins contur rapid și a atras un număr mare de participanți.

Cât despre europarlamentarii români, cântărețul consideră că politicienii ar trebui să se implice mai mult în ceea ce privește reprezentarea României la nivel european. El a evidențiat diferența dintre viața liniștită din televiziune și provocările pe care le implică activitatea unui europarlamentar, subliniind că aceștia ar trebui să fie implicați cu adevărat în problemele și nevoile cetățenilor, nu să facă acest lucru doar pentru bani.

Citește și:

Irinel Columbeanu va petrece Paștele în azil. Ce meniu va avea fostul milionar

De ce a plecat de la Antena 1

Şerban Copoţ a pus capăt colaborării sale de lungă durată cu postul de televiziune Antena 1 în luna iulie a anului trecut. După 14 sezoane în cadrul emisiunii iUmor, decizia sa de a se retrage a fost primită cu surprindere de către fanii show-ului. Deși unii au speculat că ar fi fost concediat, artistul a explicat într-un interviu recent că alegerea a fost a lui pentru a se dedica proiectului său personal, și anume taberele pentru copii organizate în Izvoru Mureșului, județul Harghita.

Șerban-Copoț

În ciuda apariției unor zvonuri și speculații legate de motivul plecării sale, cântărețul a subliniat că decizia a fost una personală și că nu a existat niciun conflict care să îl determine să părăsească emisiunea. Mai mult, artistul a negat vehement orice fel de tensiune sau dispută cu magicianul Robert Tudor, colegul său de platou, subliniind că fiecare își urmează propriul drum și că el a ales să se concentreze pe proiectul său de suflet.

Pe lângă activitatea sa în televiziune, Şerban Copoţ organizează tabere pentru copii încă din anul 2019, oferindu-le acestora posibilitatea de a-și descoperi pasiunile și de a se dezvolta într-un mediu creativ și educativ. Deși a fost o prezență apreciată în cadrul emisiunii iUmor, artistul a considerat că este momentul să se dedice în totalitate proiectului său personal.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending