Connect with us

Special

Brigitte Pastramă, aproape de divorț? Mesajul care i-a speriat pe fani: „Când un bărbat își lasă femeia…”

Published

on

Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte Pastramă le-a stârnit curiozitatea internauților după ce a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. În mesajul respectiv, fosta soție a lui Ilie Năstase ar sugera că are probleme în căsnicie, deși totul părea perfect.

Mesajul acid adresat bărbaților a lăsat să se înțeleagă că relația ei nu trece printr-un moment fericit, iar ulterior a șters postarea, fără să dea prea multe detalii, lăsând multă curiozitate în urmă. Chiar dacă trăiește o viață luxoasă în Dubai alături de familie, se pare că bruneta se confruntă cu anumite dificultăți.

Brigitte Pastramă, aproape de divorț?

În postarea incisivă de pe Instagram, fosta soție a lui Ilie Năstase a subliniat frustrarea femeilor care sunt tratate cu indiferență și lipsă de respect de către partenerii lor, chiar și atunci când acestea depun eforturi considerabile și împart totul cu ei. Ea a evidențiat lipsa de recunoștință din partea bărbaților și absența unui sprijin din partea acestora în momentele în care femeile chiar au nevoie. În acest context, ea a pus o întrebare retorică: „Un astfel de bărbat, poate fi considerat copilul lui Dumnezeu?”.

Relația Brigittei cu Florin Pastramă a fost supusă unui obstacol, după ce ea a decis să se mute în Dubai. Bărbatul a fost nevoit să călătorească des pentru a o vizita, dar și pentru a ține sub control afacerile din România. Deși distanța fizică nu părea să îi afecteze, bruneta a dezvăluit că intimitatea și comunicarea lor erau mai intense când erau împreună în Dubai, în timp ce întâlnirile lor în România erau mai scurte și mai puțin intense.

Brigitte și Florin Pastramă

De ce s-a mutat în Dubai?

Vedeta a decis, anul trecut, să facă o schimbare radicală în viața ei. Femeia a părăsit România și s-a mutat în Dubai împreună cu fiica ei. Florin Pastramă, soțul acesteia, o vizitează destul de des, însă este nevoit să stea și în România pentru a se ocupa de lucrurile lăsate aici. Mutarea lui Brigitte Pastramă i-a șocat pe mulți, mai ales că femeia era cunoscută și activă în peisajul social românesc.

Citește și:

Câți bani a cheltuit Ilie Năstase în urma celor patru divorțuri prin care a trecut. Adevărul despre relațiile fostului tenismen

În Emiratele Arabe Unite, cei doi soți au început o nouă etapă a vieții lor, concentrându-se pe o afacere comună în domeniul designului interior. Au deschis o firmă specializată în amenajări interioare, unde se ocupă de renovarea locuințelor și de oferirea de servicii personalizate clienților lor. La un moment dat, femeia a vorbit cu entuziasm despre această nouă direcție profesională și despre plăcerea de a lucra alături de soțul ei într-un mediu creativ și dinamic.

În paralel cu activitatea lor de antreprenori, bruneta a continuat să fie activă pe rețelele de socializare, împărtășind momente din viața lor în Dubai și vorbind deschis despre experiențele lor. A subliniat că, deși nu se află în lumina reflectoarelor, așa cum era în România, se simte împlinită în rolul de mamă și parteneră de afaceri.

Nu totul a fost, însă, roz. Brigitte a recunoscut că schimbarea de mediu și a ritmului de viață au adus și provocări. Adaptarea la o cultură și un stil de viață diferite, precum și gestionarea unei afaceri într-un mediu nou, au fost aspecte care i-au provocat mult stres la început.

Advertisements
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending