Connect with us

News

Gabriela Cristea, făcută praf de internauți din cauza aspectului fizic: „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”

Published

on

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fost din nou criticată de fani, care par să nu o scape deloc din ochi. Chiar dacă prezentatoarea TV este în vizorul internauților de mult timp, aceasta nu răspunde prea des criticilor, mai ales atunci când este vorba despre aspectul său fizic. Soția lui Tavi Clonda este conștientă de expunerea sa și de comentariile pe care le primește, însă preferă să nu se implice în polemici inutile.

Recent, soțul ei a vorbit despre haterii din online care îi lasă numai comentarii negative soției sale, subliniind că sunt obișnuiți cu acestea de mult timp. Cu toate acestea, el a ținut să precizeze că preferă amândoi să se concentreze numai pe comentariile frumoase, care sunt mult mai numeroase.

Gabriela Cristea, pusă la zid din nou de fani din cauza aspectului fizic

Moderatoarea a fost deranjată în mod special de zvonurile privind consumul de alcool la emisiune, iar soțul ei a subliniat că această situație i-a afectat cel mai mult. În rest, cei doi încearcă să treacă peste hateri și să se concentreze pe lucrurile pozitive din viața lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda par să fie mereu în atenția publicului online, indiferent de acțiunile lor. Într-unul din videoclipurile publicate pe contul personal de socializare, prezentatoarea TV a fost criticată pentru felul în care arată. Chiar dacă intenția filmulețului era de a arăta publicului cum gătește și că nu trăiesc doar în lux, internauții s-au concentrat pe aspectul fizic al acesteia.

Citește și:

Ce vicii are Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV a recunoscut totul

Nu au lipsit comentarii precum „femeia bătrână face ciorba bună”, „ce doamnă a fost…și ce a ajuns”, sau „Sănătate, mamaie!”. Indiferent de anunțurile pe care le fac la adresa haterilor, spunându-le că nu îi afectează absolut deloc comentariile negative, internauții par să stea cu lupa pe conturile lor de socializare.

Gabriela Cristea

Care sunt planurile de viitor ale soților Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost invitați în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, unde au discutat despre secretul unei căsnicii fericite. Bruneta consideră că elemente esențiale pentru o relație de succes sunt toleranța și comunicarea deschisă între parteneri, subliniind importanța găsirii unui echilibru și a abilității de a discuta deschis. Ea a precizat că orice căsnicie implică compromisuri și că este esențial să existe înțelegere reciprocă.

Pe de altă parte, artistul susține că un aspect extrem de important într-o căsnicie este să nu încerci să îl schimbi pe partenerul tău, ci să îl accepți așa cum este. El accentuează importanța respectului reciproc pentru individualitatea fiecărui partener și necesitatea de a menține echilibrul în relație chiar și după apariția unor noi responsabilități, precum creșterea unui copil.

În ceea ce privește planurile de viitor, cei doi își construiesc visurile pas cu pas, având în vedere multiplele proiecte în care sunt implicați. Prezentatoarea intenționează să urmeze un curs de patiserie în vară, ținând cont că deja a început o afacere cu cozonaci, iar gătitul este cea mai mare pasiune a sa.

Advertisements
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cea mai mare tragedie din viața lui Mihai Mitoșeru. A vrut să

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending